anderlecht-online

Open full view…

13 april 2017

vincen
Sat, 13 Apr 2019 14:01:32 GMT

Exact 2 jaar geleden zat ik op 13 april aan tafel samen met Sir Alex Ferguson in het klassevolle Constant Van den Stock-stadion. Onze tegenstander was het grote Manchester United met Paul Pogba met trainer Jose Morinho. De tafel naast mij zat Aime Antheunis, Alin Stoica, Jan Koller, Radzinski, Didier Deedhene, Oleg Iatchouck, Van Diemen, Bart Goor, Aruna Dindane, Filip De Wilde, Yves Vanderhaeghe, .... Anderlecht speelde die avond met Ruben Martinez, Kara, Massimo Bruno, Appiah, Bram Nuytinck, Archeampong, Thelin, Thielemans, Dendoncker, Obradovic en Stanciu. En toch werden we niet weggespeeld zoals we gisteren op Sclessin werden belachelijk gemaakt. Zelfs op het veld van Manchester United haalden we bijna de winst binnen. Waarschijnlijk was dit de laatste mooie Europese avond in de geschiedenis van onze Club. Heimwee naar Herman! Heimwee naar de successen onder familie Van den Stock. Wat kan het toch snel gaan door 1 jaar wanbestuur door Coucke!

Geuzen
Sun, 21 Apr 2019 23:26:14 GMT

Onder Herman begon de ellende en het wanbeleid al. Veel te veel middelmaat, te weinig kwaliteit. Een D3Praet moest weg, idem dito voor Spaic en Bram die graag waren gebleven, nu staat daar ene matige Lawrence en Mitrovic kwam graag terug en zat al in den bureau om te tekenen. Wie dat tegen jield verdient een pak dl1ag, evenals het laten gaan van Svilar en Stanciu. In het midden moet nu Trebel de lijnen uitzetten en hij kan dat 'iet en in de spits, ,,,,Santini, waar ik hier al aankondigde dat hij niveau Anderlecht niet aankan toen ze zo dom waren hem te kopen

vincen
Mon, 22 Apr 2019 18:26:28 GMT

> @Geuzen > idem dito voor Spaic Spajic werd verkocht door Devroe en Coucke, evenals Teodorczyk.

vincen
Mon, 22 Apr 2019 18:27:15 GMT

> @Geuzen > Mitrovic kwam graag terug en zat al in den bureau om te tekenen. Wie dat tegen jield verdient een pak dl1ag, Dat was inderdaad Balthazar Coucke die dit heeft tegengehouden.

vincen
Tue, 23 Apr 2019 09:59:05 GMT

> @Geuzen > die graag waren gebleven Musona, Makarenco, Milic, Vranjes, Sanneh, Abazay, Adnic, Santini, ... willen ook graag blijven.

Geuzen
Wed, 29 May 2019 22:13:32 GMT

In Sanneh en Vranjes geloof ik nog omdat je met zulke mannen naar de oorlog kan,doe de rest maar gratis weg anders geraak je er niet vanaf