anderlecht-online

Open full view…

De juiste makelaar krijgt spelers wel weg!

vincen
Thu, 27 Jun 2019 13:15:50 GMT

Ondertussen heeft Standard al voor meer dan 33 miljoen aan uitgaande transfers gemaakt. Rara welke makelaar heeft dit geregeld met 3 spelers te verkopen? Anderlecht heeft ondertussen slechts 2,2 miljoen aan transfers gerealiseerd door 2 spelers te verkopen. En welke makelaar heeft die 2 spelers dan nog verkocht? Juist M. B. --> Appiah en Morioka! Waar zitten de grootpraters en de mannen die het zo goed kunnen uitleggen nu om de rest van de 20 overbodige spelers weg te krijgen? Wat een gigantische fout heeft men gemaakt door M. B. te schofferen en te weigeren in onze club! (Ik zeg daarmee niet dat men zo veel met hem diende te werken dan dat Herman gedaan heeft.)

Mr.Lowhelmsson
Sat, 29 Jun 2019 06:56:16 GMT

Niemand staat te wachten om jouw mening te horen vincen

vincen
Mon, 01 Jul 2019 16:21:13 GMT

> @Mr.Lowhelmsson > Niemand staat te wachten om jouw mening te horen vincen Wat leuk dat jij je pseudo noemt naar 1 van de eerste transfers van Herman Van Holsbeeck voor onze club. Christian Wilhelmsson Heimwee naar Herman!

Mr.Lowhelmsson
Mon, 01 Jul 2019 19:26:38 GMT

Hoe komt het dat jij zo verliefd bent op Herman ? Familie van ? 90% van de reacties ben je over hem bezig... Move on man. Hij gaat echt niet meer terugkomen hoor jongen. Zeker niet nu hij zich verrijkte met zwart geld zonder medeweten van de club...

vincen
Mon, 01 Jul 2019 19:53:15 GMT

> @Mr.Lowhelmsson > Hij gaat echt niet meer terugkomen hoor jongen. Tuurlijk niet. Maar ons verleden mogen we wel behandelen met respect en kritiek geven zoals Coucke aan het oude bestuur is misschien gepaster als hij eerst zelf bewijst iets te kennen van een voetbalclub te leiden. Coucke maakte in het verleden al passages bij Lille, Oostende en Club Brugge. Momenteel zag ik geen positieve signalen de voorbije 18 maanden en zeker niet de laatste weken. (behalve dan de komst van Vince). We zullen nog wat geduld moeten hebben zeker maar ik vrees dat we achter het net aan het vissen zijn. Voorlopig hebben de meeste ploegen van de top 5 zich al versterkt.

Callisto
Mon, 01 Jul 2019 20:31:29 GMT

Respect moet je verdienen. En niet enkel met uiterlijk vertoon. Ik denk niet dat Coucke al in 1 club met geld is gaan lopen. Van Herman hoor je in elke club waar hij geweest is toch wel een ander verhaal.

Mr.Lowhelmsson
Tue, 02 Jul 2019 06:17:15 GMT

@Vincen, ik denk dat wij ons al het beste hebben versterkt van heel de top 5. Vincent Kompany als leider in de defensie en op het veld is veruit de beste transfer in de eerste klasse. Wat zijn zoal de versterkingen van de top-5 ? Bongonda als vervanging voor Trossard ? Wesley vertrokken bij Club, geen vervanging .... Djenepo, Marin en Ochoa vertrokken bij Standard en vervangen door Limbombe, 2 spelers van Moeskroen en 1 van WB. Het is nog een heeeeel lange transferperiode, geduld.

vincen
Tue, 02 Jul 2019 06:44:58 GMT

> @Mr.Lowhelmsson > wij ons al het beste hebben versterkt Wij hadden dan ook het meeste versterking nodig

vincen
Tue, 02 Jul 2019 06:49:18 GMT

> @Mr.Lowhelmsson > ik denk dat wij ons al het beste hebben versterkt Het gaat niet alleen over versterken maar ook zeker over het dumpen van het afval zodat de veel te hoge lonen van Milic, Vranjes, Bakkali, ... niet meer doorwegen op ons budget. Dat Kums, Trebel, Kara, ... een hoog salaris hebben, vind ik normaal. Zij zijn ook van een veel hoger niveau.

Mr.Lowhelmsson
Tue, 02 Jul 2019 07:32:05 GMT

De transferperiode is nog maar pas begonnen he vincen .... Geduld. Het is nog 62 dagen..

Lom
Tue, 02 Jul 2019 09:18:45 GMT

Inderdaad, iedereen hoopt hier dat er meteen een 10-tal man vertrekt, dat is het enige waar we het over eens zijn. Geef het dus gewoon wat tijd...

Geuzen
Thu, 11 Jul 2019 21:32:59 GMT

Dat we ons.het best.hebben versterkt klopt helaas helemaal niet,zeker omdat ik zojuist vernam dat Hagi jr naar Genk trekt en er terecht vraagtekens moeten geplaatst worden bij de huidige fysiek van Nasri Feit is wel dat we Bayat zullen nodig hebben om meer dan 20 spelers van de kern die te kort komen te slijten Wat je.ook van de deontologische ethiek van Bayat moge denken,zonder hem komt er maar geen beweging en blijven we met al die overbodige middelmaat zitten