anderlecht-online

Open full view…

Herman 'de smijter': 8 x kampioen in 15 jaar

vincen
Fri, 07 Jun 2019 08:11:42 GMT

Meermaals werd Herman verhoord. Men is al bij makelaars binnen gevallen. Men is al in Neerpede binnen gevallen. Er staan meer dan 100 onderzoekers op het dossier Propere Handen. Er zijn spijtoptanten (waar Herman regelmatig mee werkte) die alles vertellen. Er is Coucke die het kantoor van Herman en alle dossiers nauwkeurig heeft laten nachecken. Er wordt gesproken over ‘lijken die uit de kast vallen’. Maar nooit echt worden er details gegeven. Er wordt gedreigd door Coucke met strafrechtelijke klachten maar later blijkt dat dit holle woorden waren. We zijn nu meer dan een jaar verder en nog nooit werd er iets bezwarend ten laste gelegd aan Herman. Callisto, uitvreter, Purplelove, Inpurplewetrust, Mulder (die wacht op zijn orgasme), … meermaals lees is dat jullie alles weten over de veelvuldige geldstromen naar de zakken en bankrekening van Herman. Het is hoog tijd dat jullie contact opnemen met de bondsprocureur of met het parket. Want jullie hebben inside info, die anderen blijkbaar niet hebben. Bel nu aub.

Callisto
Sun, 09 Jun 2019 08:36:01 GMT

Geeeeeeeuw. Wat een aandachtshoer, niks beter te doen dan om de zoveel dagen nieuwe, idiote berichten te posten in de hoop op wat reactie om uw zielig leven op te fleuren? Have fun zou ik zeggen!

vincen
Sun, 09 Jun 2019 09:13:59 GMT

> @Callisto > Geeeeeeeuw. Wat een aandachtshoer, niks beter te doen dan om de zoveel dagen nieuwe, idiote berichten te posten in de hoop op wat reactie om uw zielig leven op te fleuren? Have fun zou ik zeggen! ONGEPASTE ONBELEEFDE REACTIE

Callisto
Sun, 09 Jun 2019 16:25:37 GMT

Tja, voor iemand die zonder enige schaamte roddels rondstrooit alsof het waarheid is, onder andere over Dimata (zogezegd een transfer aan het regelen in de winter ipv op doktersbezoek, etc.) kan ik moeilijk nog respect opbrengen. Ook dat je het normaal vindt dat een makelaar een vrijgeleide kreeg om onze club te gebruiken als spil van zijn carrousel en dus op kap van onze club direct en indirect ferm verdiende kan er bij mij niet in. Je voordoen als iemand die alles weet terwijl je nooit enig nieuwtje kan brengen en verschillende keren de bal ferm missloeg (Hjulmand werd zogezegd onze coach, maar zie daar, het werd Kompany). Kortom, veel wind maken maar eigenlijk weinig to the point of niks origineels te vertellen.