anderlecht-online

Open full view…

triestig Anderlecht

Seph
Sat, 17 Aug 2019 17:50:56 GMT

Is dit het Anderlecht wat we verwachten. Op onze bek tegen Kortrijk. Manmanman gaste wordt wakker. Denken jullie nu echt dat Kompany het gaat veranderen? Sinds dat Coucke de voorzitter is gaat het gewoon bergaf. Vorig jaar hadden we nu 12/12. Zie ons hier nu staan met 2/12. En dan zijn jullie nog zo dom om Kums en Trebel buiten te laten. Dit zijn mensen dat hun vak kennen. Maarnee Coucke met zijn achterlijke chit van het jonge volk te laten doen. Zet godver ervaren mensen op het veld. Komt er nog is bij dat jullie aankopen de grootste rommel van het jaar zijn. Ofwel zijn ze een half jaar geblesseerd geweest of ze komen niet van de bank. Vandenstock draait zijn eigen om in zijn graf. Had nooit niet mogen gebeuren de overgang Vandenstock Coucke. Zie ons hier staan echt gasten. De bete club van het land belachgelijk.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 14:46:24 GMT

> @Seph > Sinds dat Coucke de voorzitter is gaat het gewoon bergaf. Klopt

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 19:04:39 GMT

> @Seph > Had nooit niet mogen gebeuren de overgang Vandenstock Coucke. De verantwoordelijke daarvoor is Roger Vandenstock, de club moest verkocht worden.

Seph
Fri, 23 Aug 2019 20:27:52 GMT

Dit is geen Anderlecht.Weeral verlies. Triestig. Te triestig voor woorden. Kleine typ voor Kompany. Pak het eerste vliegtuig terug naar City man waar daar waar ge een held waard. Je ben nu in een ploeg dat het bestuur aan het kapotmaken is. Coecke op kop. Misschien is het Coecke zen bedoeling om Anderlecht kapot te maken zodanig hij op het stadion een complex kan bouwen naar zijn goesting zodanig hij pakken geld kan binnenrijven. Michael Verschueren echt gast ga is bij de les bij uw vader. Wat gij presteert is ondermatig. Geen Anderlecht dat wij kennen. Of zit ge mischien omder 1 zeil met Coucke om Anderlecht kapot te maken. Wordt verdomme wakker. Op deze manier geen Play Off 1. Proficiat gasten echt waar. Uit misere ben ik naar Q2 over geschakeld om naar een classic movie te kijken dat meer interesse toont dan weeral deze vorte wedstrijd.