anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Blessure dwingt Kums vroegtijdig naar de kant (21 apr 18)

Sat, 21 Apr 2018 20:51:04 GMT

goldenpurple
Sat, 21 Apr 2018 20:51:04 GMT

Wellicht nog nooit zo ontgoocheld geweest in RSCA. En boos. Op die idiote supporters die Hanni weggefloten hebben. Op Herman die de transfer van Mitrovic gekelderd heeft. En weinig verwachtingen naar de toekomst met 2 nieuwe spelers die geen greintje beter zijn dan wat we al hebben. Analist Mulder heeft uiteindelijk toch gelijk: Coucke moet 100 miljoen spenderen aan een nieuwe ploeg, en nee, hij zal dat niet doen. We zullen pakken spelers krijgen in de categorie 2 betalen en 1 gratis. Mogen mijns inziens weg als we er iets voor kunnen krijgen: Obradovic, Sa, Appiah, Deschacht, Kums, Bruno, Morioka, Teo (ja, die waarvoor diezelfde idioten altijd zingen) en een aantal die ik nu vergeet. En ook Hein. Mogen blijven: zonder twijfel Trebel. En hier en daar eventueel nog iemand als Saief en Sels. Ik ben enorm pessimistisch wat RSCA betreft en ik zie met Coucke nauwelijks of geen verbetering, tenzij hij zijn portemonnee echt opentrekt.

Luka1510
Sat, 21 Apr 2018 21:33:56 GMT

Goldenpurple, ken jij een trainer die met dit materiaal (waarvan je zelf zegt dat er maar een 3-tal moeten blijven) beter zou doen? Voor de start van PO 1 heb ik hier geschreven dat de derde plaats een sterke prestatie zou zijn, en jammer genoeg zal ik gelijk krijgen.

Sporting4evr
Sat, 21 Apr 2018 23:13:36 GMT

Kums is in het verleden doorgestuurd bij Rsca en ik denk dat ondertussen de meesten wel begrijpen waarom. Heeft zichzelf overstegen bij Gent en teert nog steeds op dat ene boerenjaar. Ondanks zijn paars-wit hart helaas gewogen en te licht bevonden. Als we volgend seizoen terug een rol van betekenis willen spelen zal er toch werk gemaakt moeten worden van een volledig nieuwe as.

goldenpurple
Sun, 22 Apr 2018 08:43:35 GMT

Er is echt maar één oplossing en dat is degene die Jan Mulder zei: money money money, en veel, om deftige spelers te kopen. Dus niet die 2 die we al kregen. Niet één niveau, maar minimum twee niveaus hoger.

juanforever
Sun, 22 Apr 2018 16:11:39 GMT

Het worden nog barre tijden vrienden, doet me idd denken aan die periode in de jaren 90 toen we de boeren en genk moesten laten voorgaan gedurende jaren... het is toen kunnen keren dankzij de transfers van koller, radzinski en staelens.... later zijn we kunnen terugkeren dankzij de transfers van jovanovic en dieu mbokani... het zal dus opnieuw dat soort van transfers zijn dat we nodig hebben, daarom please reconsider markovic !