anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Anderlecht wil optie Saief lichten (23 apr 18)

Mon, 23 Apr 2018 07:51:53 GMT

JVR
Mon, 23 Apr 2018 07:51:53 GMT

Saief is een sterke aanwinst, optie lichten en de speler houden met het oog op volgend seizoen!!!

juanforever
Mon, 23 Apr 2018 10:30:45 GMT

Vind het wel veel geld voor hem ! Wie weet wat er allemaal in die transfer gespeeld heeft

SuperJoske
Mon, 23 Apr 2018 10:48:49 GMT

Vind het ook behoorlijk veel, kan me niet inbeelden dat je voor dat geld niets beter kan vinden.

bakerman
Mon, 23 Apr 2018 10:50:11 GMT

Tussen wat er nu op het veld staat steekt hij bovenuit. Maar straks hebben we links(Saief) en rechts(Najar) 2 spelers die zich steeds vastdribbelen en zodoende het overzicht verliezen,dat belooft weer.........pfft

Marc1966
Mon, 23 Apr 2018 10:55:16 GMT

Lijkt inderdaad een stevige prijs, maar de vraag is wie er anders in de plaats gaat komen, dus zou ik ook pleiten om hem te houden. Volgend seizoen Trebel en Dendoncker weg. Ik kijk er naar uit hoe stevig men op de transfertmarkt zal staan. Makarenko, een jonge Albenese belofte, Koné (?).... Wellicht goed in de breedte, maar laat het duidelijk zijn dat dit geen voldoende versterkingen zijn. Er is natuurlijk nog voldoende tijd, maar ik ben benieuwd... Minimum 5 echte meerwaarde versterkingen hebben we nodig en die zullen een pakje geld kosten. Alle voordelen van de twijfel dus voorlopig aan de nieuwe selectieheren. Zij zullen wel een pak beter moeten doen dan bij KV Oostende, waar zij dit seizoen "vrij" spel hadden , maar waarbij de ploegprestaties (laatste in PO II?) helemaal niet getuigen van grootse daden.

goldenpurple
Mon, 23 Apr 2018 12:59:02 GMT

Dit is de eerste transfer van het nieuwe bestuur die hoopvol is. Een speler met een perfecte mentaliteit en ook al dribbelt hij zich vaak vast, soms komt hij er heel goed uit. Ik ben al negatief geweest (I know), maar over Saief ben ik heel tevreden. Trebel kunnen houden lijkt me ook essentieel. En ook volop gaan voor Sels. Coucke moet erin slagen beiden het hoofd zot te maken zodat ze zeker willen blijven/komen. En voor Edmilson (mening helemaal herzien) mag ook een serieuze inspanning gedaan worden. Dedoncker zou ik laten gaan, zijn motivatie zal volgend seizoen weer beneden alle peil zijn. Stilletjes koester ik (naïef) de hoop op een stunttransfer, genre Thorgan Hazard. Zo'n transfer waarbij de opperboer ongewild in zijn eentje voor de nodige mest voor zijn akker zorgt.

uitvreter
Tue, 24 Apr 2018 14:57:33 GMT

> @goldenpurple > stunttransfer, genre Thorgan Hazard Beetje naïef idd, misschien was het realistischer geweest indien Coucke vorig jaar na de titel had kunnen overnemen. Misschien had hij wél een poging gedaan om Tielemans te houden, en wie weet, Thorgan H. te halen. En dan was Dimata misschien ook van ons geweest en Marusic. En dan speelden we dit jaar los kampioen en wellicht ook weer kwartfinale EL, ... Maar nu denk ik dat TH geen spek meer is voor onze bek. (wat ik zelf ook spijtig vind)

uitvreter
Tue, 24 Apr 2018 15:11:54 GMT

> @goldenpurple > waarbij de opperboer ongewild in zijn eentje voor de nodige mest voor zijn akker zorgt 't is oké, we weten ondertussen dat je allergisch bent aan dat gespuis, het is niet nodig om telkens weer de opperboer zijn mestakker te laten onderschijten.