anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Mbokani wil contract van minimum twee jaar (13 mei 19)

Mon, 13 May 2019 05:54:10 GMT

vincen
Sun, 18 Aug 2019 09:06:30 GMT

> @supp0 > Mbokani terughalen is om problemen vragen: te duur, te oud en niet goed genoeg (meer). Mentaliteit is ook een probleem. Na enkele weken blijkt al wat een voetbalkenner jij bent! Hadden we niet beter Mbokani aangesloten en goed begeleid?

vincen
Sun, 18 Aug 2019 09:08:07 GMT

> @mastermindus > Idd mbokani kan je hoogstens halen als derde spits . De andere 2 moeten toch van hoger niveau zijn Wie zijn de andere 2 vandaag? Hadden we maar Mbokani!

vincen
Sun, 18 Aug 2019 09:08:50 GMT

> @Jacques1963. > Blijf maar fijn bij “den Antwerp” jongen, want toekomstgericht hebben we niets aan je, buiten dat je ook nog eens met een riante loon wil komen uitbollen bij ons. Denk je er nog steeds zo over?

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 07:27:16 GMT

De waan van de dag hoeft niet te regeren. Zou Mbokani ons al een paar puntjes meer hebben opgeleverd? Waarschijnlijk wel. Maar er zijn ook wel wat andere zaken om in overweging te nemen. We willen op de lange termijn terug iets betekenen. Wat heb je dan aan Mbokani? Hoe zou hij zich opstellen in de kleedkamer? Hij loopt drie km minder per match dan elke andere speler. Wat als Roofe en Dimata terug zijn? Wat als hij nog eens geld nodig heeft om één of ander probleem op te lossen? Het is niet omdat Dieu scoort bij Antwerp dat hij dé oplossing zou zijn. Zelfs in zijn glorietijd wandelde hij drie kwart van de wedstrijd, dat past niet in de filosofie en spelwijze die werd gekozen.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 08:19:54 GMT

> @Callisto > dat past niet in de filosofie Welke filosofie? De filosofie van 'geen trainer aan te stellen'? De filosofie van 'we spelen liever play- off 2'? De filosofie van 'we blijven alles op het oude bestuur schuiven'? De filosofie van 'we hebben al 6 maand een spits nodig maar we kopen liever een gekwetste flankaanvaller'?

vincen
Mon, 19 Aug 2019 08:24:05 GMT

> @Callisto > We willen op de lange termijn terug iets betekenen. Geloof toch niet in de lange termijn, als je enkele jaren geen Europees voetbal haalt dan heb je de aansluiting met de top al lang verloren. De helft van onze ploeg zijn huurspelers of meer dan 31 jaar, is dat dan de lange termijn? Je hebt toch gezien wat er gebeurt met Bornauw, Didillon, Amuzu, .... Ze spelen 1 jaar goed en ze zijn weg of willen weg, is dat dan de lange termijn? Lange termijn in een spelerskern bestaat niet meer in het moderne voetbal. Het is naast de ploeg, in de trainersstaf en de omkadering dat er in lange termijn dient gedacht te worden. Net waar Coucke niet zo goed in is.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 08:25:18 GMT

> @Callisto > Hij loopt drie km minder per match dan elke andere speler. Win je een match als je het meeste loopt of als je het meeste scoort? Anders moet jij wel een grote fan van Gerkens zijn denk ik.

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 08:42:12 GMT

Als Verschaeren, Amuzu, Doku of een andere jonge gast volledig doorbreekt is dat idd zo dat die weg willen en gaan. Maar als je er dan, zoals in het geval van Bornauw, de juiste prijs van krijgt en je hebt een jeugdwerking die voldoende talent produceert is dat toch geen probleem. Het is net omdat we een ploeg zonder beleid en lange termijn visie waren dat we nu zo in de shit zitten. Bij Ajax vertrekken ook elk jaar spelers. Maar niet omdat het moet om putten te vullen. Trainers zijn evenzeer passanten, de keuze voor de jeugd, Kompany, ... toont toch aan dat er wel een lange termijn visie is? Bayat is korte termijn en uw kassa laten leegroven, dat je dat zelfs niet inziet. Nee, geen fan van Gerkens. Wat niet wil zeggen dat er een zweetdief in zijn plaats moet staan. Het is even wachten ja op Roofe en Dimata, so be it. Dit jaar moeten we niet naar het resultaat kijken en dan nog is een Europees ticket niet onmogelijk.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 10:35:01 GMT

> @Callisto > Het is net omdat we een ploeg zonder beleid en lange termijn visie waren dat we nu zo in de shit zitten. We zullen zien waar we binnen enkele jaren staan. De resultaten zijn sinds Coucke enkel maar bergaf gegaan. Onder VDS was er wel een visie. Gewoon elk jaar kampioen spelen en proberen de beste jeugd van Belgie te hebben. En daar is hij samen met Herman duidelijk in geslaagd. Neerpede is het beste opleidingscentrum van Belgie. 8x kampioen op 15 jaar en spelers grootgebracht als Kompany, Tielemans, Dedoncker, Lukaku, Van den Borre, Praet, Januzay, Musonda, Bornauw, Lukebakio, Verschaere, Saelemaeckers, Svillar, Doku, .... Doe het VDS maar na. Onder Coucke en Verschueren wordt er veel over visie en een plan gesproken maar ik heb er nog niet veel van gezien. 'In youth we trust'? Dan doe je Bornauw niet weg om Chadli, Nasri en Sandler te gaan HUREN. Huren!! Wat wil da zeggen? Vanaf nieuwjaar huurden we Bolasie. Diene was ook goed in z ijn eerste 5 wedstrijden om dan tegen het einde al na te denken dat hij zich zeker niet mocht blesseren met zicht op het seizoen nadien.

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 11:30:47 GMT

Wat deden we met Marin, Djuricic e.a.? Je kent duidelijk het verschil niet tussen een visie, een doel of een resultaat. Dan houdt de discussie op. Als je over resultaten begint als reactie op iets over visie en beleid, dan is dat een gesprek naast elkaar en van jouw kant uit volledig naast de kwestie. Heeft VDS die gasten getraind? Dat er een goeie jeugdwerking is, is de verdienste van mensen als Kindermans. Niet tgv een beleid of visie van VDS of Van Holsbeeck? Ondanks dat er geen visie of beleid was op dat gebied zijn gasten als Lukaku en Kompany doorgebroken, de directie heeft gezien dat Neerpede talent kon voortbrengen en dat dat talent geld opbracht. Dàt is de realiteit, niet dat VDS en Van Holsbeeck deze poot uitgebouwd hebben.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 13:15:51 GMT

> @Callisto > Ondanks dat er geen visie of beleid was op dat gebied zijn gasten als Lukaku en Kompany doorgebroken, de directie heeft gezien dat Neerpede talent kon voortbrengen en dat dat talent geld opbracht. Dàt is de realiteit, niet dat VDS en Van Holsbeeck deze poot uitgebouwd hebben. Het zijn wel VDS en Collin die Neerpede gebouwd hebben en Kindermans hebben aangesteld. Zij waren beide pioniers in Belgie wat uitbouw van jeugdwerking betreft. Of heb jij Neerpede gebouwd samen met Coucke? Club Brugge is sinds 2 jaar maar pas in gang geschoten.

vincen
Mon, 19 Aug 2019 13:28:41 GMT

> @Callisto > Wat deden we met Djuricic? Djuricic speelde verschillende wedstrijden voor rsca, had een versnelling in zijn spel, kon een man voorbij en had RSCA-dna, scoorde op 4 maanden 1x en gaf 4 assists. We eindigden 2de in de stand wat recht gaf op CL deelname. Helaas hebben we hem niet definitief kunnen aantrekken wegens een te hoge transferprijs van Benfica denk ik. Nog vragen?

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 13:29:45 GMT

Tot 2011 wisten Herman en Roger amper wat er gebeurde op Neerpede. Omdat ze zagen dat wat er gebeurde geld opbracht is er op ingezet. Dat is reactief en alles behalve beleid, visie of pionierschap. Opportuniteiten zoeken zonder zelf een beleid uit te tekenen of een visie te hebben is wat ons bestuur jaren gedaan heeft. Dat is meevaren met de stroom zonder zelf iets in gang te zetten. Het heeft geleid tot een club zonder ziel, zonder voetbalkennis in huis, financieel aan de afgrond en afhankelijk van een maffieuze spelersmakelaar en zijn vriendje in het bestuur. Dat is wat jij de beste manier vindt om een voetbalclub te besturen. Wat heeft Club Brugge trouwens te maken met deze discussie? Het is niet dankzij hun jeugd dat ze staan waar ze staan. Maar ze hebben zich ook niet laten leiden of pluimen door een Bayat. Zowel de voorgangers als de huidige sterke mannen kan je veel over zeggen, maar ze bouwen hun club wel op interne voetbalkennis en laten zich niet leiden door maffieuze makelaars die enkel zoveel mogelijk transacties gerealiseerd willen zien. Club is financieel gezond, wij niet. Dank u Herman!

vincen
Mon, 19 Aug 2019 14:20:12 GMT

> @Callisto > Tot 2011 wisten Herman en Roger amper wat er gebeurde op Neerpede. Maar dommerik. Roger VDS, Philippe Collin en Paul Goossens zaten meermaals per week samen met Jean Kindermans op Neerpede.

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 18:46:40 GMT

Zijn nochtans de woorden van Kindermans, dan is dat de dommerik.

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 19:14:10 GMT

> @vincen > Djuricic speelde verschillende wedstrijden voor rsca 20 om precies te zijn. 1 doelpunt en 4 assists. Werd voor 4 miljoen gekocht door Sampdoria, zonder succes en ondertussen een anonieme speler bij Sassuolo waar hij verspreid over verschillende seizoenen 25 wedstrijden speelde, 2 doelpunten scoorde en 1 assist gaf. Niet bepaald de statistieken van een geweldenaar.

Callisto
Mon, 19 Aug 2019 19:18:42 GMT

> @vincen > Roger VDS, Philippe Collin en Paul Goossens zaten meermaals per week samen met Jean Kindermans op Neerpede Waar zat Herman? Was hij niet de sportief verantwoordelijke? Wat hadden VDS en Collin met het sportieve te maken? Wie is er doorgebroken tot 2011? Kompany, Anthony en Lukaku, dat zal het zowat geweest zijn. Die mocht je bij wijze van spreken laten trainen op een koeienwei, dan waren die er nog gekomen.

vincen
Tue, 20 Aug 2019 08:04:26 GMT

> @Callisto > waar hij verspreid over verschillende seizoenen 25 wedstrijden speelde, 2 doelpunten scoorde en 1 assist gaf. Heb je het over Nasri of Bakkali?

vincen
Tue, 20 Aug 2019 08:05:00 GMT

> @Callisto > Wat hadden VDS en Collin met het sportieve te maken? Alles. Jij kent echt niets van onze club.

Callisto
Tue, 20 Aug 2019 08:45:08 GMT

Het ging over Djuricic. Een inhoudelijke discussie met jou is onmogelijk. Als je je gelijk niet kan halen op inhoud betrek je er vanalles bij om toch maar ergens je gelijk te halen. Triestig.

next
last page