anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Trebel terug in basiself ? (17 okt 19)

Thu, 17 Oct 2019 06:42:16 GMT

uitvreter
Thu, 17 Oct 2019 12:09:45 GMT

Voor de rest, ik vond ook al van bij de start dat er meer evenwicht moet komen in het elftal. Voor een 6/10/10 zijn we niet klaar. Beter een 6/8/10. Bij balverlies zijn we kwetsbaar. Nasri deed overigens wel degelijk flink wat verdedigend werk, Vlap ook, en zeker ook Verschaeren, vaak teruglopend tot in de 16 om te gaan verdedigen, dat is verre van ideaal. Yari moet zijn energie in het offensieve kunnen steken. En offensief voetbal begint bij een goede recuperatie, dus een keuze voor Trebel (of Zulj) zou in de gegeven omstandigheden te overwegen zijn. Na de wintermercato zien we dan wel weer wie er eventueel bijkomt of vertrekt.

DickieGreenleaf
Thu, 17 Oct 2019 12:19:15 GMT

Zulj heeft een mooie techniek, een goede pass en veel vista, maar is toch zo traag. Draaien, eerste meters, sprintsnelheid... alles oogt loom bij hem. Zou het wel begrijpen mocht Trebel in de ploeg komen. En als ik zo hoor wat er betaald wordt aan Kompany, Nasri, Chadli en co dan is zijn loon zo buitensporig niet

Purpledino
Thu, 17 Oct 2019 12:29:41 GMT

Ik denk dat iedere supporter wilt dat het sterkste team speelt. En vind het een beetje belachelijk dat bij elke zet mannen als vincen beginnen over echte supporters, het nieuwe bestuur de grond in te boren, problemen tsn kompany en vercauteren als helderziende zien. Net zoals ik de opmerkingen over trebel z'n haarkleur ed vreselijk kinderachtig vind. Anderlecht is bestuur, spelers en supporters. Allemaal. Wordt het niet eens tijd je team te steunen. Ja het ging minder goed, het bestuur deed een ingreep die ons nog meer kwaliteit zal bezorgen. Wij horen bovenin en ik ben zeker dat bestuur, spelers en supporters dit willen. Dus mss moeten we tegen zondag onze ploeg 's aanmoedigen, er achter staan. Het is het moment. En binnenkort zijn we allemaal weer ah juichen en zeggen we, wat een fantastische nieuwe wind in onze club. COYM

Anthony+Princent
Thu, 17 Oct 2019 12:39:05 GMT

Wat zijn we hier een bende moraalriddertjes... Je kan nog geen grapje maken zonder terecht gewezen te worden door 3 man... Het is hem natuurlijk niet daarom te doen. Louter op zijn kwaliteiten afgaande zie ik niet in wat die hier te zoeken heeft en al zeker niet aan dat loon. Zulj kan zijn handelingssnelheid opkrikken/fitter worden en een heel bruikbare en polyvalente speler zijn. Hij doet met denken aan Milivojevic die ze hier hebben buiten gegooid en ondertussen al jaren in de PL speelt. Bedankt uitvreter voor de zinnige praat tussen al die flauwe berichtjes.

Ken+De+Roock-Nicksfan
Thu, 17 Oct 2019 13:26:30 GMT

> @vincen > een goede Trebel Hoewel het dat in werkelijkheid niet is, lijkt dat wel een contradictio in terminis. Trebel is een faker, die goedgelovigen kan misleiden met zijn zogenaamde grinta, maar die het op de momenten die er toe doen quasi altijd laat afweten. Natuurlijk is niet alles wat hij doet slecht, het zou er nog aan mankeren. > @vincen > COYM Echt?

Purpledino
Thu, 17 Oct 2019 13:31:09 GMT

Ken ben wel akkoord. Men doet hier alsof Trebel hier de redder van het team wordt terwijl hij dat de afgelopen jaren nooit echt heeft laten zien. Tuurlijk heeft hij kwaliteiten maar in de belangrijke matchen ging hij vaak onder. Ik hoop dat we er als ploeg gaan staan vooral. En tja die COYM... Hoe dom kan iets klinken als je voor de rest alles afbreekt en alleen maar pronkt met je contacten en een gesprek met van himst... Een gesprek met jef in het supportersvak die voor het 30e jaar op rij zijn abonnement verlengt vind ik minstens even belangrijk, zoniet nog belangrijker.

sporting4evr
Thu, 17 Oct 2019 15:53:37 GMT

Milivojevic was 21 jaar toen hij hier aankwam, Zulj is er 26. Ik heb Luka persoonlijk nooit zoveel foute passes weten geven als Zulj. Handelingssnelheid is nu net zeer belangrijk in het moderne voetbal en dat heeft Zulj niet. Als ze me vroeger tijd gaven, dropte ik de bal ook waar ik wou maar die tijd heb je niet in het topvoetbal. Laat dat nu net ook de hoofdreden zijn dat Vanaken nog steeds in Belgie zit. Ik hoop hier ongelijk te krijgen, maar ik geloof niet dat die gast ooit een meerwaarde zal worden in ons team.

Anthony+Princent
Thu, 17 Oct 2019 16:19:28 GMT

Ik vind hem fysiek niet scherp staan en hij heeft geen vertrouwen. Ook geen wedstrijdritme. Er kan 5 kilo af sowieso. Ik vind hem in de tackle wel goed. Ach ik had hem ook nooit gekocht. Heeft inderdaad geen meerwaarde tov jongens als Sambi Dewaele Verschaeren... hij kan zelfs nog veel van ze leren.

BertBibber
Thu, 17 Oct 2019 18:11:00 GMT

Trebel ... liever niet, zo snel mogelijk van af maar ja we hebben hem nog en ik weet niet of Sambi alleen het verdedigende werk aankan. De transfer van Zulj blijft voor mij een mysterie, die moet toch echt iets meer kunnen dan hij al heeft laten zien. Eigenlijk zijn beide voor mij te weinig. Dit seizoen zou pas echt verloren zijn als je nu alles terugdraait en met mannen gaat spelen die al bewezen hebben niet goed genoeg te zijn in een "nieuw", "verdedigend (of noemt dat realistisch?)" systeem.

Anthony+Princent
Thu, 17 Oct 2019 18:15:32 GMT

Lutonda linksback en Dewaele langs Sambi. Als Lutonda niet fit is moet Vlap zijn kans maar grijpen.

Geuzen
Thu, 17 Oct 2019 19:50:14 GMT

Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen

Rolin15
Thu, 17 Oct 2019 21:56:10 GMT

@ Geuzen ,jij gelukkig ook niet ... Trebel terug is ook half jaar achteruit , brengt niks bij aan ploeg enkel lopen als een kip zonder kop ! Hij kan niet opbouwen van achter uit en een gerichte cross of dieptepas gaat ook niet . Daarenboven is zijn gedrag naar medespelers toe ook bedenkelijk . Voor mij was het beter indien Kums langs Sambi had kunnen staan ,nu bij Gent weer bij de beteren en nog altijd speler van ons ...

Purpledino
Fri, 18 Oct 2019 05:08:31 GMT

Rolin, klopt helemaal. Kums heeft zijn beste matchen gespeeld zonder trebel. Is ook net de reden waarom hij niet in ons systeem past, opbouwend veel te weinig.

Gossip_Zeber
Fri, 18 Oct 2019 06:01:17 GMT

Veel interessante analyzes, echter wbt Nasri denk ik dat we pas in 2 weken kunnen beginnen met represtatieve analyses. De Nasri van bij de start was niet de Nasri van nu (eens blessure weggewerkt) die ook zocht naar een manier van spelen die deze ploeg het meeste oplevert. Dat geldt ook bij sommige andere spelers (zoals Yari, Vlap en in Zulj, de laatste 2 hebben met zelfvertrouwen te maken, maar wat Zulj goed maakt gaat potentieel niet kunnen opwegen tegen zijn zwakke punten). Ik zou er toch voor ijveren om Vlap erin te gooien zoals Boloni dat doet met Defour. Sommige spelers moet je op termijn zeggen dat ze er altijd in moeten staan en dan begin je vandaag. We maken vooral te weinig goals. Ik hoop dat trebel in dat kader bekeken wordt. De vraag is dan of je Yari durft op de flank te zetten (Vlap kan dat niet) ten koste van amazu. We hebben zeer goed ingekocht deze zomer behalve op de spits (Brugge heeft goed leep gespeeld met Diagne), maar het werd toch ontsiert met zoveel nieuwe spelers. Op die manier kan je niet doelgericht genoeg kopen. En met 10 nieuwe spelers kan je geen PO1 halen. Volgend jaar zal het weer van dat zijn omdat gewoon de hele kern onbruikbaar was (HVH & bayat), en omdat de gehuurde spelers die niet van de minste zijn (Chadli en Sandler) vervangen zullen moeten worden. Pas Sept in 2021 kunnen we dan wat kalmer en meer doelgericht werken. Wat een ravage zeg, ... HVH.

RoBo
Fri, 18 Oct 2019 06:44:00 GMT

Trebel kan zijn waarde hebben als aanjager en recuperator maar dan moet hij afstappen van het idee dat hij een spelverdeler is want dat is hij allesbehalve.

Gossip_Zeber
Fri, 18 Oct 2019 08:57:49 GMT

Ik ben geen fan, maar hij ziet ook wel hoe sambi evolueert. Als FV hem tactisch kan inpassen in die match en hij volledig in functie van sambi en de ploeg kan spelen, dan kan hij evt een optie met extra mogelijkheden zijn. Wat we met Franky nu welk hebben is iemand die per match een plannetje klaarmaakt, de troepen minuut per minuut observeert en tactische beter kan ingrijpen. We zullen wel snel zien wat hij kiest te doen met Vlap en Trebel, maar ik zou vooral graag de zelfde namen een paar weken zien nu we een paar mooie serie voor de boeg hebben om vertrouwen en automatismen erin te zetten. Maar eerlijk is eerlijk, dat kan makkelijk 2 matchen duren. Het zou fantastisch zijn moesten we vroeg scoren zondag.

Anthony+Princent
Fri, 18 Oct 2019 09:21:14 GMT

De match tegen Charleroi was toch goed? Daarop verder bouwen en beter worden met de week. Hij mag nu niet alles omgooien dat wordt een chaos dan. Inderdaad Rolin ik had ook veel liever Kums hier nog een jaar of 2 zien blijven dan Trebel en Makarenko... En Gossip... Yari deed het vorige wedstrijd verre van slecht op rechts. Maar gezien zijn mentaliteit en laatste prestaties zou ik Saelemaekers indien fit altijd in de ploeg zetten. Hij was een echte aanjager in zijn laatste matchen. Ik zie Yari liever centraal naast Sambi en doe nu maar Vlappie. Of Sieben.

Luka1510
Fri, 18 Oct 2019 09:36:08 GMT

De match tegen Charleroi was idd goed, maar vergeet niet dat Charleroi ons in het eerste kwartier na de rust had kunnen afmaken. In de omschakeling stonden ze verre van goed op die momenten. En ja, het had 1-2 moeten staan en zelfs 1-3 kunnen staan aan de rest, maar we moeten realist blijven, zoveel weggeven is dodelijk in vele gevallen.

Anthony+Princent
Fri, 18 Oct 2019 10:25:33 GMT

Dit is normaal als je vanaf 0 aan een nieuw project begint. Je maakt fouten en daaruit leer je. Om dan te zeggen dat we met 2 verdedigende middenvelders moeten spelen is wat kort door de bocht of niet? We moeten gewoon het systeem van Guardiola spelen. Dat kan onze collectieve sterkte worden in de toekomst. Zeker als we dit systeem van in de jeugdploegen implementeren. Vergeet niet dat Dewaele als 2de verdedigende middenvelder komt ingeschoven. Verdedigend hebben we geen problemen in mijn ogen, enkel werkpunten. Aanvallend ontbreken we automatismen. Gewoon hard trainen.

Anthony+Princent
Fri, 18 Oct 2019 10:27:35 GMT

Ik zie ons liever wat meer scoren. Dat vond ik de laatste matchen het ergste. Sinds Roofe erbij is en Saelemaekers zich meer inspant forceren we wel kansen. Vergeet ook niet dat we haast elke match dé kansen hebben laten liggen om het af te maken.

next