anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Mykhaylichenko is het nieuwe coronaslachtoffer (26 okt 20)

Mon, 26 Oct 2020 11:24:23 GMT

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 11:24:23 GMT

Time for Taxi 😎

Fipilip
Mon, 26 Oct 2020 13:50:09 GMT

Goed dat we die eens aan het werk zien. Men zei dat hij nog beter was dan Murillo. Maar dat is bijna niet mogelijk.

Mr.Lowhelmsson
Mon, 26 Oct 2020 14:47:52 GMT

Sinds iemand hier zei dat het de beste linksback was van de laatste jaren is hij slechter en slechter beginnen spelen. Aan inzet geen gebrek, wel aan techniek en acties. Is ook niet vies van een verdedigende schwalbe, zie ik niet graag persoonlijk. Ik kijk uit naar Kemar Taxi Lawrence.

inpurplewetrust
Mon, 26 Oct 2020 15:31:38 GMT

> @Mr.Lowhelmsson > Sinds iemand hier zei dat het de beste linksback was van de laatste jaren is hij slechter en slechter beginnen spelen Klopt, ik blijf erbij: op zijn eerste 2 matchen na, zie ik geen enkele meerwaarde tov de Cobbaut van vorig jaar die bakken kritiek kreeg.

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 15:48:33 GMT

Ik vind dat Mykha het zeer goed doet. Ookal zou ik onze taxi graag eens aan het werk zien. Mykha is een serieuze meerwaarde en voor een spotprijs gehaald. Geef hem nog wat tijd om zich aan te passen. Hij is zeer snel en hard. Zijn voorzetten zijn degelijk. Geeft niet op. Met zo'n mentaliteit kom je er meestal wel.

Bertbibber
Mon, 26 Oct 2020 16:21:43 GMT

Cobbaut heeft amper LB gespeeld vorig seizoen? Het jaar daarvoor is hij door 2 trainers te licht bevonden, hij werd soms makkelijk gedribbeld vond ik. Dat heb ik bij Mykha nog niet gezien, ik vind hem verdedigend vrij solide. Een redelijk goede voorzet ook, maar hij doet te veel acties waarvoor hij niet goed genoeg is zoals trappen naar doel met rechts. Ook zijn techniek is niet super. Alles kan beter zeker? Maar ik vind hem nu niet per se een probleem

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 17:17:27 GMT

Inderdaad verdedigend zuiver. Ook geen domme dingen zoals flirten met rood of positioneel momenten van waar zit hij nu weer en dan te laat komen...

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 17:19:50 GMT

En voor 500K... Ondertussen staat hij al op 2,5miljoen... Die goal op STVV laat toch zien dat hij meer kan dan enkel verdedigen.

uitvreter
Mon, 26 Oct 2020 18:07:52 GMT

was thuis tegen stvv (vooraleer iemand jou weer gaat afsnauwen), en interceptie en assist op Tau tegen ohl ook niet mis. Brommerke Mykhaylichenko. Maar ben ook benieuwd naar debuut Lawrence.

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 18:39:14 GMT

Sorry ik bedoel TEGEN :p vanop die stream weet je het soms niet goed 😂😂

inpurplewetrust
Mon, 26 Oct 2020 18:49:24 GMT

> @Bertbibber > Cobbaut heeft amper LB gespeeld vorig seizoen? Amper is relatief denk ik ;)

Anthony+Princent
Mon, 26 Oct 2020 22:06:07 GMT

Zo goed dat iedereen dolblij was met Sardella als inverted back tegen zijn voet en Cobbaut centraal moest en zelfs daar vaak op snelheid en zwak positiespel gepakt. Nu is er van Sardella geen sprake meer. Niet dat die jongen iets verkeerd heeft gedaan. Gewoon omdat hij door Mykha en Lawrence er niet aan te pas komt. En deze Sardella is beter en meer ervaren dan die van vorig seizoen. Ik hoop daarom ook wel dat we hem ook nog zien spelen. Als doublure van Murillo misschien. Toch een kwiek en getalenteerd spelertje.

Stoica_11
Mon, 26 Oct 2020 23:54:38 GMT

Denk dat we aan Mykhailichenko toch geen geld verloren hebben. Is een vrij secure bak met snelheid en een offensieve impuls. Akkoord zijn inspelen kan soms beter al denk ik ook dat dit voorlopig nog een communicatieprobleem kan zijn (Oost-Europese voetballers zijn meestal niet de grootste talenknobbels). Daarnaast heeft hij in enkele matchen ook het nadeel gehad dat de spelers voor hem door de mand vielen (Amuzu, Bundu, Bakkali, El Hadj,...).

Lom
Tue, 27 Oct 2020 07:34:34 GMT

Goeie analyse Stoica, Mykha is verdedigend toch stukken beter dan Cobbaut hoor. Ik denk eigenlijk dat Cobbaut koste wat kost weg moest en dat zonder de blessure dit ook het geval was geweest. Er zijn ondertussen veel betere CV. Hannes doet het zeer goed, nu nog bevestigen tegen "topploegen" Gent en Genk en vooral Antwerpen (onze Dieu). Ook Miazga staat er direct. Goede indruk achtergelaten. Fingers crossed dat die er even blijven staan. Sardella is spijtig, maar ook gewoon nog te jong. Proberen te verhuren net als Kana en Colassin. Dar is niets mis mee...

jozef
Tue, 27 Oct 2020 07:56:08 GMT

Die jonge gasten verhuren is niet zo eenvoudig. Als ze bij ons geen speelkansen krijgen, zullen ze er bij een andere ploeg ook niet veel krijgen hoor. De enige goede oplossing voor die spelers is meespelen in 1B, zoals Brugge. Daar hebben we de trein gemist, wat jammer. Het blijft een groot probleem om die jongeren beter te maken zonder dat ze kunnen spelen. Met lede ogen zie ik 5 - 6 jongens die vorig seizoen kansen kregen, wegdeemsteren.

Stoica_11
Tue, 27 Oct 2020 08:29:25 GMT

> @Lom > Er zijn ondertussen veel betere CV. Hannes doet het zeer goed, nu nog bevestigen tegen “topploegen” Gent en Genk en vooral Antwerpen (onze Dieu). Ook Miazga staat er direct. Goede indruk achtergelaten. Fingers crossed dat die er even blijven staan. Sardella is spijtig, maar ook gewoon nog te jong. Proberen te verhuren net als Kana en Colassin. Dar is niets mis mee… Hier kan ik je niet helemaal volgen Lom. Ik vind het centraal duo momenteel nog niet betrouwbaar genoeg (als we tegen een ploeg met een goede spits spelen zoals tegen Kortrijk dan hadden we er wellicht wel 2 binnen gehad). Delcroix doet het wel degelijk to goed, rust aan de bal, sterk in het gros van zijn duels en risicoloos voetballen. Miazga heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Veel onzuiverheden in de passing en niet altijd even doortastend. Kan nog allemaal komen natuurlijk, maar het spat er niet vanaf zoals bv bij een Sandler (jammer dat die van glas was). Ik vind persoonlijk dat Kana wel alles heeft om een topper te zijn, zit alleen nog te weinig constante in zijn prestaties maar wat wil je vo or een jongen van 17 jaar? Zou het toch spijtig vinden om zo iemand te verhuren terwijl deze intrinsiek zeker de kwaliteiten bezit om mee te draaien. Sardella en Colassin zijn momenteel nog iets te groen (al heeft Sardella al stappen gezet t.o.v. vorig jaar). Maar is het wel verstandig om deze jongens in de huidige situatie te verhuren? Straks breekt er weer een corona- of blessuregolf uit in de kern en dan heb ik toch liever Sardella of Colassin achter de hand dan weer te moeten teruggrijpen naar iemand zonder enige ervaring...

Callisto
Tue, 27 Oct 2020 09:16:32 GMT

Sardella is 1m77, spijtig genoeg is dat aan de kleine kant voor een CV (beetje hetzelfde voor Kana die nauwelijks groter is). Op rechts of links is hij ok, maar aanvallend zal hij weinig bijbrengen, wat met de huidige manier van spelen wel verwacht wordt van de backs. Niet dat hij niet kan voetballen, maar hij heeft veel minder diepgang dan Mykha en Murillo. Mykha is een ander type dan Murillo, is een beetje alsof hij alles in overdrive doet. Dat heeft voor- en nadelen, met als grootste nadeel dat er soms wat onzuiverheid is, maar ik denk wel dat als hij na zijn quarantaine zijn plaats terug inneemt hij samen met de ploeg nog een pak kan groeien. Lawrence kan daar anders over beslissen, ben wel benieuwd om hem eens te zien.

jozef
Tue, 27 Oct 2020 10:54:15 GMT

Wat mij ook al opgevallen is, dat onze jeugd allemaal klein zijn: Verschaeren, Doku, Amuzu, Sardella, Kana.... met het gevolg dat ze ook weinig kopduels winnen. Ook Lokonga zie je weinig kopduels winnen, toch wel een serieus nadeel.

Anthony+Princent
Tue, 27 Oct 2020 11:52:47 GMT

Callisto met 3 verdedigers is Sardella misschien nog een optie? Dan moet je nog van systeem veranderen. Anders volg ik u helemaal. Een type Murillo zal altijd aanvallend meer kunnen brengen. En die 1.77 is gewoon te weinig om op stilstaande fases iets in de weegschaal te gooien. Toch zou ik het jammer vinden want hij kan beter verdedigen en beter voetballen dan pakweg Cobbaut of Luckassen. Moest hij 10 cm groter zijn stond hij steevast in de basis. En Lom ik ben het ook met u eens behalve u laatste statement. Ik ben het ermee eens dat er jongens beter af zijn met een uitleenbeurt. Maar te jong zijn ze niet. Niet in staat om met de druk om te gaan en hun talenten niet kunnen tonen kan een tijdelijk maar ook een permanent probleem zijn. Aangezien ik zowel Kana Sardella als Colassin al heb zien uitblinken denk ik niet dat ze móeten uitgeleend worden. Nog even geduld. Als Murillo of Nmecha of Sambi geblesseerd raken ben je blij dat je ze hebt. Maar als ze alle 3 in januari nog steeds in deze situatie zitten dan leen je ze best wel uit. Maar dan zal je ook vervangers moeten halen. Wat ook weer geld kost.