anderlecht-online

Open full view…

Anderlecht Online - Cullen terug uit schorsing (10 apr 21)

Sat, 10 Apr 2021 15:16:39 GMT

letche
Sat, 10 Apr 2021 15:16:39 GMT

Ik hoop dat er gestart wordt zoals tegen Antwerp. Vertrouwen geven aan de ploeg is volgens mij heel belangrijk.

JVR
Sat, 10 Apr 2021 16:04:55 GMT

Cullen is geen slechte voetballer maar hoe je het draait of keert Trebel is in alle opzichten gewoon beter en heeft uiteraard meer maturiteit. Bovendien laat hij andere jongens zoals Lokonga, Verschaeren en El Hadj beter voetballen, neemt hij de stilstaande fases voor zijn rekening die nu plotseling wel iets opleveren en zorgt hij regelmatig zelf voor gevaar.

Swinne
Sat, 10 Apr 2021 17:45:54 GMT

Voor mij is Cullen niet de mindere van Trebel. Cullen groeide ook iedere match, gaf ook goede vrije trappen en scherpe en strakke passes. Het verschil volgens mij is eerder dat El hadj in de ploeg gekomen is op het moment dat Trebel in de basis startte.

Anthony+Princent
Sun, 11 Apr 2021 04:32:13 GMT

Cullen wordt inderdaad beter en beter en komt van ver. Trebel heeft toch een pak meer ervaring en je kan makkelijker de bal bij hem kwijt. Zijn passing en technisch vermogen zijn van hogere kwaliteit.

Stoica_11
Sun, 11 Apr 2021 07:41:38 GMT

Jammer voor Cullen want ik was hem echt beginnen waarderen als voetballer. Zijn schorsing kwam heel ongelegen maar het was wel duidelijk dat een Trebel een meerwaarde kon betekenen voor deze ploeg. Trebel had op dat moment eigenlijk ten koste van Sambi in de ploeg moeten komen, die niet erg goed aan het spelen was. Sambi heeft daarna terug zijn niveau hervonden en het is dus ook logisch dat het elftal dat de laatste weken goed presteerde blijft staan.

Anthony+Princent
Sun, 11 Apr 2021 15:19:03 GMT

Sambi brengt toch meer hetgeen Trebel ontbreekt. En Cullen en Trebel zijn vergelijkbaar. Spelers die hard werken en veel druk zetten. Ze zouden in principe samen kunnen spelen ja. Maar Sambi is onze beste speler. En het is omdat Trebel als 8 wat meer als aanspeelpunt kan dienen voor Sambi en hem zo goed kan helpen In het uitvoetballen. Alsook het vermogen van Trebel om een goede pass te geven zodat er veel directer kan gevoetbald worden. Met Sambi Trebel en Ashimeru staan er 3 buitengewoon goede voetballers op ons middenveld. Jammer voor Cullen inderdaad. Op een moment was hij ook net wat we zochten toen Ashimeru en Trebel er nog niet waren en Sambi en Vlap en Zulj het niet voor mekaar kregen. Op dit moment vind ik het een logische keuze. Zo zijn ze complementair.