bandledengezocht

Open full view…

Zanger(es)/tekst schrijver gezocht, lokatie onbelangrijk

musicproj.2020
Tue, 21 Jul 2020 12:16:01 GMT

Redelijk ervaren hobby gitarist/muzikant/producer zoekt een zanger of zangeres om mooie muziek producties te maken. Lokatie is onbelangrijk doordat het wat mij betreft niet om repeteren/optredens gaat (die tijd heb ik al achter mij gelaten), maar meer om het maken en opnemen van muziek. Alhoewel je nooit weet hoe iets verder zal verlopen natuurlijk. Het oefenen voor een opname zal daarom ook veelal thuis plaats vinden d.m.v. het elkaar toesturen van muziek bestanden. En als er een zuivere opname moet worden gemaakt zal het e.e.a. georganiseerd worden, daar is eventueel een ruimte beschikbaar voor (in huiselijke sfeer). Het gaat dus vooral om voor jezelf een mooie opname te maken en alle mogelijkheden die tot je beschikking staan te gebruiken. Hierbij maakt het niet uit of je veel, weinig of geen ervaring hebt opgedaan. Enthousiasme en passie voor muziek is belangrijker. De muziek is redelijk uiteenlopend van uitgesponnen rock/metal nummers tot pop/symfonisch nummers. Ook een cover is in de maak, die een eigen jasje krijgt. Heb je zin en tijd om op een ongedwongen manie r (en wanneer de creatieve geest je daar zelf toe oproept) teksten te schrijven en deze in te zingen/op te nemen voor een demo/video clip stuur me dan een berichtje.

noemernoems
Sat, 25 Jul 2020 17:08:21 GMT

Hi! Klinkt leuk! Ik studeer Beeldende Kunst maar ben sinds een jaar steeds meer in het vlak tussen muziek en kunst gaan bewegen. Ik zou er wel voor open staan om te creƫren door bestanden naar elkaar te sturen

musicproj.2020
Sun, 26 Jul 2020 12:29:32 GMT

Hoi ik heb je een pm gestuurd.

manuamp
Sun, 26 Jul 2020 21:16:11 GMT

Hoi, in welke richting wil je gaan ? Ik heb nog wat teksten liggen en wil ze graag op muziek inzingen.. Groet

musicproj.2020
Mon, 27 Jul 2020 18:06:22 GMT

Hoi ik vind verschillende stijlen leuk. Een paar nr's die overduidelijk pop georiƫnteerd zijn, een lang uitgesponnen symfonisch metal/rock nummer. Werk momenteel aan een blues achtig nummer en bovendien aan een cover van Queen. Vrij uiteenlopend dus.

manuamp
Mon, 27 Jul 2020 20:59:44 GMT

Ok, bedankt voor je reactie, ik denk dat het niet helemaal bij me past, maakt niet.

andreapinquin
Mon, 31 Aug 2020 08:21:42 GMT

Ik heb er wel oren naar, dat klinkt erg gezellig! Ik houd van jammen, heb veel fantasie qua teksten. Ik zing het liefst Engelstalig, maar af en toe iets in mijn moerstaal vind ik niet zo erg. Ik hoop van u te horen!