bandledengezocht

Open full view…

Gitarist zoekt bandleden voor oprichten indie-rock/pop-rock band Eindhoven

thomindierock
Sat, 30 Oct 2021 09:37:05 GMT

Hi, Ik ben Thomas, 26 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik heb de afgelopen 10 jaar in meerdere bands gespeeld waarvan 7 jaar in de laatste band. Graag wil ik een eigen band oprichten voor het componeren van nummers en het schrijven van engelstalige teksten in de stijl indie-rock/pop rock. Denk aan: Young the Giant, Keane, Coldplay, Her’s, Vansire, Margot en Swimming Tapes (de laatste drie zijn minder bekend maar zeker waard om uit te checken!). Ik speel zelf gitaar en ik zing en ik ben op zoek naar in ieder geval nog een gitarist(e), bassist(e), drummer en eventueel pianist(e)/keyboard/synth. Het idee is om dan ook live shows te spelen. Naast dat ik serieus muziek wil maken ben ik ook erg in voor gezelligheid, biertje drinken, chillen etc. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje!

denniselders
Wed, 19 Jan 2022 08:49:13 GMT

Hoi

denniselders
Wed, 19 Jan 2022 08:53:40 GMT

Ik ben opzoek naar een nieuwe band en schrijf ook eigen nummers. Hopelijk ben je nog opzoek naar een gitarist om mee samen te werken! Zelf woon ik net buiten Eindhoven en ben 25 jaar. Ik hoor graag van je als je interesse hebt.

jarnovdg
Sun, 03 Jul 2022 23:34:13 GMT

Hi, ik ben een Pianist/ zanger. Ik ben 21 jaar, kan geen noten lezen, maar kan alles wat ik wil aanleren op gevoel. Ik wil erg graag in een band om samen muziek te maken en op te treden. Ik heb verder geen ervaring maar het lijkt me erg leuk om deel te nemen en serieus hits te kunnen gaan schrijven!