bandledengezocht

Open full view…

Improvisatiekollektief in oprichting zoekt muziekmakers in buurt Rotterdam

plem
Sun, 21 Feb 2021 13:13:23 GMT

Na jaren gewerkt achter de schermen nu op weg naar onstage. Ik (rietblazer, elektronica, geluidstechnikus) ben op zoek naar andere muzikanten (instrumentalisten, electronica) om te improviseren. Alle kanten zijn te onderzoeken. Van noise tot drones, van jazz tot folk. Niet perse op weg naar perfectie maar naar zeggingskracht. Open voor alles.

eric777
Thu, 01 Jul 2021 18:52:55 GMT

Hi. Klinkt leuk. Hoe staat het en wie heb je verzameld ? Groet, Eric, Gitaar, beetje piano en graag zang,

coco2222
Tue, 06 Jul 2021 13:58:12 GMT

Leuk, ik zoek een band in Rotterdam, Rhoon of Barendrecht

eric777
Tue, 06 Jul 2021 21:25:40 GMT

Hi Plem & Coco ... van Plem nog geen geluid, en jij Coco, wat 'doe' jij ? Ik speel weer ne een lange muzikale pauze. Zou graag gitaarles nemen voor uitbreiding van mijn spel want ik merk dat ik voor veel stijlen opensta. Samen spelen met anderen zou ook helpen. Maar eerst richt ik mij op zangles (vandaag 2de les gehad ... en .. ik ontdek dat ik .... best kan zingen ! Graag meer van dit, en emerstemmig, en close harmony, en in bestaande of zelfmaakliedjes. Dat zoek ik.

stefandegeus
Tue, 18 Jan 2022 07:32:55 GMT

Hoi Plem, ik heb nog een jonge toetsenist die graag met andere muzikanten in contact komt. Hoe kan ik je bereiken?

eric777
Tue, 18 Jan 2022 21:23:44 GMT

Hi. Ik lees reacties op eerste bericht 'muziekmakers gezocht' ... waaronder twee reacties van mijzelf, maar krijg daar geen antwoord of reactie op ... zoek je nog ? Ik wel en ontmoet graag andere om met open vizier muziek te gaan maken.

dl_deathmetal
Fri, 11 Mar 2022 09:56:33 GMT

hoi hoi! ik ben Dunja en ben momenteel 18 jaar oud. ik speel momenteel voornamelijk country (Dead South) muziek op mijn staalsnarig akoestische gitaar maar wil heel graag uitbreiden naar meer muziekgenres (ik ben een muziekfan van country en folk tot heavy rock en death metal), dus ik sta zo goed asls open voor (haast) alle muziekgenres. zingen doe ik ook erg graag, maar verwacht maar geen professioneel zangstem aangezien ik het mijn leven lang alleen graag doe en geen lessen gevolgd heb. ik zou het erg leuk vinden ook nieuwe instrumenten te leren spelen (ik heb het voornamelijk dan over elektrisch gitaar, basgitaar en drum). als jullie open staan voor een beginner die graag verder wilt groeien met andere muziekliefhebbers zou ik het geweldig vinden. ik woon zelf wat meer in het zuiden, een half uurtje met de auto van Rotterdam vandaan en ben momenteel nog bezig met mijn rijbewijs, dus voor binnenkort zal ik net 40 min onderweg zijn. ik hoop niet dat dit te veel tekst is voor u en dat u er interesse in heeft. ik hoop ook dat het geen probleem is dat ik nog een opleidi ng volg, maar zo nu en dan wat later in de avonden en/of weekenddagen zou een goeie optie zijn. voor verdere vragen kunt u mij via hier of per mail verder contacten dunjaleban@gmail.com