essfi

Open full view…

Yllätyskäänne: Launeelle suunnitellaan jalkapallostadionia - Hjallis Harkimo muka

Wed, 14 Mar 2018 07:10:30 GMT

Haavipekka
Wed, 14 Mar 2018 11:43:33 GMT

Tällä vain vauhditetaan kisapuistohanketta. Lahen perisynti on se, ettei mikään asia etene ilman vastakkainasettelua. Toinen on se, että nämä kunnallisten yhtiöiden toimarit on pääsääntöisesti vatuloijia, joille ei työnteko maistu. Tai sitten ei vain osaaminen riitä, vaikka halutaan kovasti. Kyllähän kisapuisto on valovuoden verran parempi paikka kuin laune. Jos kaikki on kiinni vain jostain kaavamerkinnästä, niin sitten kaava korjataan jotta se mahdollistaa nykyaikaisen toteutuksen

Jari IK
Wed, 14 Mar 2018 13:06:56 GMT

Paikkasijoituksesta voidaan "kiittää Lahden kaupunki- ja liikennesuunnittelua"!! Launeelle saa vielä ainakin nykyisin ajaa myös omalla autolla, joten kannatan ajatusta! Saataisiin edes joskus jokin hanke eteenpäin!!

Mickey Macaroni
Wed, 14 Mar 2018 14:31:58 GMT

Ilmankos Hjallis ja Litmanen olivat Salppurin kisojen aikaan Lahdessa tai siis urheilukeskuksessa kumpikaan ei asu täällä

Haavipekka
Wed, 14 Mar 2018 17:06:58 GMT

Ihme höpinää taas ja menneisyydessä roikutaan. Lahen keskustaan on niin helppo tulla, ettei paremmasta väliä. Kannattaisi tulla sieltä kärkkäisen pihasta ihmisten ilmoille. Tehdyt remontit vain paransivat keskustaa. Juuri siksi futisstadionin paikka on kisapuistossa.

PEKKA (97565c004a7c)
Wed, 14 Mar 2018 17:20:24 GMT

Kun vielä saataisiin Lahteen vielä jalkapallojoukkuekin.

Jari IK
Wed, 14 Mar 2018 17:23:40 GMT

Haavipekalle vaan tiedoksi että itse asun ihan ydinkeskustassa ja muutos huonompaan suuntaan viime vuosina on aivan konkreettisesti nähtävissä!!!

L.Ahti
Wed, 14 Mar 2018 17:27:50 GMT

Jos tuo stadioni launeelle tulee niin sitte pitää kyllä panostaa tohon fudikseen ihan oikeesti eikä vaan rakenneta rakentamisen ilosta.

Miksa
Wed, 14 Mar 2018 18:03:11 GMT

FC lahden potkupallopelejä oli keskimäärin katsomassa viime kaudella 2400 henkeä.. onko tässä stadionhankkeessa laskettu samalla laskimella museon kanssa että kävijöitä kyllä putoaa taivaasta lisää kun rakennetaan 8000 hengelllä istumapaikat.. noilla katsojaluvuilla lyödään radiomäelle vanerista pari penkkiriviä lisää ja sinne sopii kaikki sitten.

tessulandia
Wed, 14 Mar 2018 22:31:58 GMT

Liekö tämä seurausta siitä kun nyt rakennetaan keskutan kartanoalue täyteen niin enää ei porukka mahdukkaan mihinkään joka menis suurhallille mesuille ym? tuliko tpriparkki myös vääräänpaikkaan? no Launeelle ei parkkitaloa kyllä voikkaan rakentaa tai sitten pohjalle sais hyvät kelluvat parkkipaikat kun on lähdealuetta

Setämies
Thu, 15 Mar 2018 04:40:03 GMT

>Pekka (97565c004a7c)11t! >Kun vielä saataisiin Lahteen vielä jalkapallojoukkuekin. FC Lahti pelaa taas europelejä, eikö se ole merkki menestymisestä? Vai mikä mahtaisi Pekalle riittää? Pelicansin kesäloma alkaa tänään. Joten jos näitä menestymisen mukaan katsellaan, niin Isku Areenahan voitaisiin purkaa ja keppitappelut järjestää jatkossa Launeen Sollilla. Pari putkikatsomoa sinne, niin kaikki järkkäreiden purijat mahtuu paikalle. Vai mitä Miksa?

Persistent
Thu, 15 Mar 2018 06:24:01 GMT

Kisapuisto,kisapuisto... tuo viipurilaisittain tärkeä urheilusuoritusten tekopaikka on valtava tulppa kaupunkikesustan kehittymiselle ja uuden kaavoituksella. "Urheilukeskuksessa ei ole tunnelmaa jota vain vanhassa kunnon Kisapuistossa on...". Kuvitelkaa miten Kartanon liikennekin helpottuu kun ei tarvitse autolla kujia kierrellä, puhumattakaan tornitalokeskittymästä josta tiirailla ruskeana vellovaa Vesijärveä. Nuritte vaan pensasaidat ja lippukopit. ne voisi laittaa esille vaikka Lanupuistoon muistona ajasta joka oli. Hei, keskustafutaajat! Se aika myös meni.

Persistent
Thu, 15 Mar 2018 06:31:12 GMT

Launeelle saadaan kyllä upeat autopaikat sinne pallokentän alle. Siinä kohdin pellossa on 40-60 metriä savea. Kun sinne rakennetaan parkit (Myös messu- ja kisavieraille, huomatkaa mikä synergiaetu !) niin ei tule kalliiksi. Kaivetusta savesta voitaisiin muovailla kukkopillejä ja kisaruukkuja joilla katettaisiin myymättömistä lipuista jäänyttä tappiota. Kyyrölän keramiikkakin jäisi vaan legendaksi lahtelaisen mukikulttuurin rinnalla kun meikäläiset mukit olis poltettu aitoon Salpausselän Saveen - ja siitähän oiva nimiehdotuskin tuli sille areenalle: Prometheus Arena! Vai olisko sittenkin paree Kukkopilli kenttä.

Tavallii
Thu, 15 Mar 2018 08:47:27 GMT

Herää ajatus, että itse jalkapallostadionin s u u n n i t e l m a on pelkkä täky, jonka avulla saadaan kaavoitetuksi puistoalueelle hotelli, vaikka lopultakin p ä ä f o k u s taitaa olla pikemminkin kohdistettu asuin- ja liikerakennusten rakentamiseen alueelle. Sen jälkeen kun kaavaillun stadionin ympärille on rakennukset rakennettu, saattaakin iskeä suunnitelma B, jossa todetaan, että lopultakaan ei sitten ole mahdollista sitä stadionia rakentaa, koska eihän Lahden kokoisessa paikassa löydy 8.000 katsajaa kuin hyvin harvoin. Niinpä, että koska kun nyt sillä näet nimittäin tämä rakennusten keskelle jäävä tila on turhan panttina joutomaana, niin eiköhän oteta ja kaavoittaa rätkäytetä se vielä kerran uusiksi, tonttimaaksi asuinrakennuksille. Stadionalueen ja sen lähiympäristön maa-alueet varmaankin halutaan saada yleisen edun nimissä kaupungilta haltuun ilmaiseksi tai sitten ihan nimellistä muutaman tuhannen euron korvausta vastaan. Pääsevät Skinnari ja Harkimo¨ sitten rahastamaan myydessään maan otollisen tilaisuuden tullen markkinahintaan asuinrakennusten tonteiksi.

Setämies
Thu, 15 Mar 2018 10:56:51 GMT

No nyt on Tavallii vetänyt foliohatun syvälle päähän. Että rakennetaan ensin muutaman miljoonan maksava stadion ja sitten puretaan se pois, kun peleissä ei käy 8000 katsojaa :D Eihän näitä stadioneita tai halleja ikinä tehdä sen katsojamäärän mukaan, mikä juuri sillä hetkellä käy pelejä katsomassa. Kuten Skinnarin haastattelussakin taidettiin mainita, 8000 katsojan stadionilla voidaan tehdä paljon muutakin kuin pelata Veikkausliigan pelejä. Mahtuuhan Isku Areenaankin melkein 5500 ihmistä eikä sekään ole kuin kerran tai kaksi kaudessa jotakuinkin täynnä.

Tavallii
Thu, 15 Mar 2018 14:12:07 GMT

Tarkasti lukemalla ja lukemansa vielä ymmärtämällä setämies olisi (ehkä) tajunnut, että kirjoittamani virkkeen osa "saattaakin iskeä suunnitelma B, jossa todetaan, että lopultakaan ei sitten ole mahdollista sitä stadionia rakentaa, koska eihän Lahden kokoisessa paikassa löydy 8.000 katsajaa kuin hyvin harvoin." tarkoittaa, että sitä stadionia ei ollenkaan olisi (ollut tarkoituskaan) rakentaa. Tyhjästä on tietysti toisaalta paha nyhjäistä.

Setämies
Thu, 15 Mar 2018 14:55:13 GMT

Tarkasti lukemalla ja lukemansa vielä ymmärtämällä Tavallii olisi (ehkä) tajunnut, että tuon koko hankkeen rakentaminen alkaa stadionista. Vasta sen valmistuttua tulee hotellia, asuintaloja jne. Tavallii ei ole näköjään ymmärtänyt myöskään sitä, että stadionin rakentajille todellisilla katsojamäärillä ei ole merkitystä. He saavat rahansa käyttömaksuina ja/tai vuokrina riippumatta siitä, paljonko niitä katsojia on FC Lahden pelissä tai jossain konsertissa.

Tavallii
Thu, 15 Mar 2018 15:38:59 GMT

Jos kaavanmuutos tehtäisiin, ja tehtäisiin siinä yhteydessä kaava sen stadionin lisäksi myös asuin- ja liikerakennuksille sekä hotellille, mikäään - siis kerta kaikkiaan ei mikään - estäisi rakentamasta hotellia ja asuin- ja liikerakennuksia, vaikka stadionia ei rakennettaisikaan. Toivon, vaikka se voikin tässä tapauksessa mennä yli olemassa olevan älyllisen kapasiteetin, kykyä ja tahtoa kokonaisuuden hahmottamiseen.

Setämies
Thu, 15 Mar 2018 16:04:28 GMT

Jos nimimerkki Tavallii epäilee kykyjään, niin suosittelen kuuntelemaan ajatuksella tuon Skinnarin haastattelun, vaikka pariin kertaan. Siellä asiat selitetään niin, että hiukan vajaallakin kapasiteetilla ne pystyy ymmärtämään. Sen jälkeen ei enää tarvitse foliohattuilla olemattomista möröistä.

Kuha on Lahesta
Fri, 16 Mar 2018 07:52:10 GMT

Jos ei ole peleissä ja tapahtumissa yleisöä ei vuokraajilla paukut kauaa riitä käyttömaksuihin ja vuokriin?

Je Maintiendrai
Wed, 28 Mar 2018 04:25:58 GMT

Aioin alkaa vahingossa äänestämään sos.dem-puoluetta, mutta ei olekaan pelkoa siitä, että sen tekisin. Lisää halleja, hotelleja, areenoita, kaunis puistomainen ympäristö hävitykseen, yhtä ahtaaksi kuin tori, puuttuu Launeenpellolta vielä pilvenpiirtäjä, tehkää sekin, puut nurin, perhepuisto lopetukseen, jonkun urheilupömpelin siihenkin saisi, tai taidepläjäyksen.

next
last page