essfi

Open full view…

Lahti käsittelee henkilökunnan työmatkaliikkumista – Green Capital -titteli vaiku

Fri, 09 Aug 2019 10:46:34 GMT

no joo
Fri, 09 Aug 2019 10:46:34 GMT

no nyt on ASIAA,,SÄHKÖPYÖRIÄ OSTAMAAN JOKA JUNNULLE!!!!

🤡
Fri, 09 Aug 2019 11:58:41 GMT

Toistaiseksi olen näin lähes seitsenkymppisenä poljeskellut kolmivaihteisellani niin lahteen, kuin hollolaankin mäkisiä maastoja pitkin aina silloin, kun on tarvetta ollut. Tosin vain näin kesäaikoina, koska pyöräily- kävelykaistojen kunnossapidosta ei huolehdita talvikuukausina, liikkuminen on omalla vastuulla... Työelämässä ollessani liikkumismuotona oli aina pyörä, satoi, paistoi tai oli keli mikä tahansa. Pyörään ostin nastarenkaat talvipoljeksintaan ja vain kerran kaaduin kevätkelillä, kun laistin nastarenkaitten vaihdossa..töihin silti pääsin, vain kylki hieman kipeänä :) 50- luvulla kouluun mentiin kävellen tai suksilla, olipa matka mikä tahansa. 60- luvulla tuli voimaan laki joka toimii nykyäänkin yli 5 km. koulumatkoissa ja hyvä niin. Monilla viranhaltijoilla ja eduskuntaankin valituilla Kansan Edustajilla välimatka tietokonepöydästä ergonomisesti suuniteltuun työtuoliin kai lyhenisi, jos työmatkan tekisi ilman luontaisetuna myönnettävää taksikyytiä ?

pipihlaja
Fri, 09 Aug 2019 12:12:20 GMT

Lisää kuluja veronmaksajille

Pfizerblue
Fri, 09 Aug 2019 12:13:23 GMT

Miksi veronmaksajien pitää kustantaa kunnan työntekijöiden kulkemisia? Eikö pitkät lomat vastineeksi vähistä töistä jo riitä?

Mickey Macaroni
Fri, 09 Aug 2019 12:35:17 GMT

Töissäkäymisen henkilöetuja? Mitä ihmettä? Onko tämä yksi esimerkki, kiihkoilusta jota tuo Green toi. Tuosta GreenCity hankkeesta ei juurikaan ole uutisoitu, MUTTA huume kaupungista kylläkin, viimeksi eilen Ylen pääuutisissa Seuraavaksi kielletään kaupungin työntekijöiltäö lihansyönti.

🤡
Fri, 09 Aug 2019 12:56:33 GMT

> @Pfizerblue > Miksi veronmaksajien pitää kustantaa kunnan työntekijöiden kulkemisia? Mm. sibbetaloa ylläpidetään viranhaltijoille myönnettyinä luontaisetuina ja veronmaksajien kustantamana, n. 200 euron lippuhinnat maksatetaan veronmaksajilla + taksikyydit. Juomiset ja syömiset päälle. Saakohan sibbetalo ja kuinkahan paljon EU- tukiaisia, vai keiden piikkin ylläpitokustannukset loppupelissä lankeavat ? Jotkut firmat tarjoavat sibbe- elämyksiäkin Työn Tekijöilleen ilmaiseksi, mutta ovat oikeutettuja liittämään kaikki kulut verovähennyksiinsä... Olispa kiva jos taviskin voisi alentaa verotustaan kulttuuriharrastuksiin vedoten, ei tarvisi mielenterveyspalveluita, vaikka eiväthän niihin palveluihin tavikset pääsekään...

pipihlaja
Fri, 09 Aug 2019 13:12:53 GMT

samaan aikaan kun näitä kaupungin työntekijöiden etuuksia lisätään vähennetään kaupungin asukkaiden ja veronmaksajien terveydenhuoltopalveluja

Skalpelli
Fri, 09 Aug 2019 13:39:24 GMT

Kaupunginjohtajalle ja Rostedtille virka-autojen sijaan riksapyörät käyttöön. Käy kulkeminen hyvin kesät talvet. Vahvareitiset kuljettajat polkemaan virkapuvuissaan. Voimme nauttia herrojen esimerkistä. Samalla saamme heiltä läpeensä rehellistä palautetta polkupyörän takapenkiltä.

Tattia
Fri, 09 Aug 2019 14:59:12 GMT

Tämähän on härskiä. Mitään tukia ei tarvita. Parkkituki pois henkilökunnalta ja se on siinä.

JustineA
Fri, 09 Aug 2019 15:45:45 GMT

Hallintokulut (perustaako kaupunki pyörärekisterin, johon pyörät on rekisteröity, ettei koko perheen pyöriä huollateta?) kasvaa pienen himopyöräilijäjoukon johdosta, jotka nyt kustantavat sitten pyöräilykustannuksensa veronmaksajilla. Jo on aikoihin eletty! Tasa-arvoako? Eikö ne kaupungin duunarit liikahda kuin rahalla? On taas kaupungintalolla laitettu viisaat päät yhteen. Tässä kaupungissa ei puhuta kuin parkkimaksuista, pyöräilystä ja liikenteen hankaloittamisesta. Siihen kiteytyy strategian toimeenpano.

Ruori
Fri, 09 Aug 2019 20:05:10 GMT

Onhan se aivan erinomaisen kummallista, että me veronmaksajat joudumme kustantamaan tuollaisia etuja joillekin, jotka lepäilevät kaupungin viroissa ja nauttivat puoluetovereidensa luottamusta.

Ilmatar
Sat, 21 Sep 2019 20:30:50 GMT

Onpa taas mielenkiintoista kommentointia. Juttuhan on hyvä. Kaupungin työntekijöiden pysäköintiä ei enää tueta samalla lailla ja annetaan sitten hieman porkkanaa hyvinvoinnin ylläpitoon. Pidemmän päälle kaupunki voittaa, siis kansalaiset. Tuloksena paremmin hyvinvoivat työntekijät (=korreloi työtehoon) ja vähemmän kulua (autopaikat varmasti kalliimpia kuin joukkoliikennelippu tai pyörähuolto). Ja mitä tulee päättäjiin, niin niistä on turha valittaa kun ne on demokraattisilla vaaleilla valittu. Virkamiehet on juoksupoikia niille ja niinhän sen kai on tarkoitus mennäkin? Olisihan se outoa jos vaaleilla valituilla poliitikoilla ei olisi valtaa siihen mitä virkamiehet touhuaa.