essfi

Open full view…

Sisäministeri Ohisalo tarkastelisi peliautomaattien siirtämistä pois kauppojen au

Mon, 12 Aug 2019 13:59:22 GMT

Setämies
Mon, 12 Aug 2019 13:59:22 GMT

Turvapaikkaprosessissa ei ole muuta vikaa kuin se, että kielteisen päätöksen saaneita ei saada ulos maasta. Siihen toivoisi Ohisalolta eniten panostusta.

L.Ahti
Mon, 12 Aug 2019 14:00:04 GMT

Itse olen pienenä iskän kaa pelannu välillä ku kaupassa käytiin enkä jääny koukkuun, nyt omien lasten kanssa tosi harvoin pari euroa koneeseen tulee laitettua. Jos pelikoneet kärrätään pois marketeista niin eipä tule mentyä pelaamaan. Eli pointti on se, että taas paapotaan ihmisiä joidenkin eläkeläis koukkuuntujien takia, ja ne typerät k18 rajat on tosi typeriä, ei ne alle 18 vuotiaat ole riskissä jäädä koukkuun hedelmäpeleihin, laittakaa niihin eläkeläisrajat vaik ei yli 64v.

L.Ahti
Mon, 12 Aug 2019 14:12:37 GMT

Ja mitä tohon turvis asiaan tulee, niin jos ei olis turviksia niin tuon 6 miljoonaa vois käyttää suomalaisten hyväksi, mutta vihreät mm ovat halunneet heitä tänne kera keskustan ja kokoomuksen ja sinisten.

Tattia
Mon, 12 Aug 2019 14:21:59 GMT

Ilman muuta pelikoneet pois kauppojen auloista, eihän niillä ole muuta tarkoitusta kuin rahastus ja ongelmat jota ne aiheuttavat ovat mittaamattomat.

SAKARI SORMUNEN
Mon, 12 Aug 2019 14:44:18 GMT

Tarkastelulla asia ei etene. Pelikoneita ei tarvita kaupoissa ja kioskeissa, joten pois niistä. Veikkauksen kaksoisrooli on mahdoton ja järjetön. Toisaalta pitää kerätä rahaa ja toisaalta olla ottavinaan näennäisvastuuta sen keräämisestä.

Setämies
Mon, 12 Aug 2019 14:54:44 GMT

Kaikki peliautomaatit olisi syytä poistaa julkisista tiloista ja sijoittaa Pelaamoihin tms. Veikkaus ei tätä halua tehdä koska se pienentää tuottoja. Tunnistautuminen olisi mahdollista tehdä teknisesti vaikka heti, mutta Veikkaus ei halua sitäkään, koska sekin pienentää tuottoja. Siksi tunnistautumisessa on pelattu aikaa vuoteen 2022 asti. Ruotsissa tunnistautuminen on voimassa. Suomessa olisi syytä siirtyä Ruotsin kaltaiseen lisenssijärjestelmään. Silloin jokainen lisenssinhaltjia sitoutuisi noudattamaan määrättyjä sääntöjä niin peliongelmaisten hoidossa kuin markkinoinnissakin. Jos sääntöjä ei noudata, niin yritys saa sakkoja ja toiminnan jatkuessa menettää lisenssinsä. Veikkaus saa nykyjärjestelmässä tehdä mitä huvittaa poliittisten sitoumuksiensa vuoksi, mutta lisenssijärjestelmässä se olisi pakotettu muiden kanssa samalle viivalle. Menetetyt Veikkauksen pelituotot saadaan korvattua lisenssimaksuilla sekä verotuotoilla. Bonuksena ne varat saadaan valtion budj etin kautta ohjattua oikeille tahoille eikä hyvä veli -järjestelmän kautta poliittisille sidosryhmille kuten nyt.

PLeisson
Mon, 12 Aug 2019 15:05:47 GMT

Tänään aamutv:ssa haastatellulta Veikkauksen joltain varaisopomolta tivattiin Veikkauksen haluja peliriippuvuuksien vähentämiseen. Nimenomaan markettien pelikoneisiin puuttumiseen. Eipä ollut haluja oma-aloitteesiin toimiin, pitää hänen mielestään käydä yhteiskunnallista keslustelua. Tietenkin varaisopomolla on oma tilipussi kyseessä, niin eihän Veikkaus voi isoja rahoja ja tuloja ruveta vähentelemään. Että kun ihmiset pelaavat netissäkin (ja ulkomaisia juttuja). Kyllähän oli kettu miehekseen.

Roopemäki
Mon, 12 Aug 2019 15:35:27 GMT

Mitä muuta asiaa voisi vielä löytyä tämän peliautomaattiotsikon alle?

L.Ahti
Mon, 12 Aug 2019 15:56:46 GMT

Perussuomalaiset ja äärioikeisto puuttuu vielä jutusta mutta ehkä nekin siihen mukaan vielä laitetaan.

almiira
Mon, 12 Aug 2019 15:59:21 GMT

Lotot, Kenot ja Raha-arvat joutaisi myydä ihan omissa kioskeissaan, eikä ruokakauppojen kassoilla. Keksitään uusia kortteja ja sovelluksia, joilla maksaminen sujuu aina vaan nopeammin. Ei auta, jos jono seisoo, kun mummot ja papat lottoaa ja ostaa arpoja. Monella kympillä! R-kioskilta paketin noutaminen vie helposti varttitunnin aikaa, kun Lottoajien jono ulottuu ulko-ovelle asti. Kyllä näyttää rahaa löytyvän pelaamiseen. Sen hinnasta ei kukaan valita. Kuten ei viinankaan.

lahtimatias
Mon, 12 Aug 2019 16:34:12 GMT

Ajottain valvonta kaupoissa ei toimi. Henkilökunnilla on muutakin tekemistä riittävästi kuin vahtia pelaajia. K18 luokitus ei toimi kaupassa joten luulis olevan helppo homma saada koneet veks auloista. Haitat vähenisi kummasti kun pelaaminen tapahtuisi vain K18 ikärajalla rajatulla alueella pelisaleissa ja ravintoloissa ja huoltoasemilla

P.Linkola
Mon, 12 Aug 2019 19:09:32 GMT

Hutisalo ja muut punakhmeerit ajaa Suomen ahdinkoon.

Calmari
Tue, 13 Aug 2019 04:39:00 GMT

Mummot lyö rälläkkään viimeiset eläkerahansa joka kuukausi, ovat täysin koukussa, sitten ole varaa ruokaan eikä lääkkeisiin.