essfi

Open full view…

Lukijalta: Ilmastokeskustelussa ovat menneet pienet ja suuret asiat sekaisin - ES

Thu, 28 Nov 2019 12:01:57 GMT

Shame
Thu, 28 Nov 2019 12:11:19 GMT

Täydellistä hysteriaa. Turhaa paniikin lietsomista. Ihmisiä ei voi orjuuttaa pakkokeinoin. YLEn luontoiltakin oli jokin aika sitten omistettu kasvisruokauskovaisten propagandalle. Maailmanlopun ennustajia on aina ollut. Nyt niitä ovat vihreät naiset ja heidän panikoimansa seuraajat.

milla magilla
Thu, 28 Nov 2019 12:15:54 GMT

Mihin hävisi äskeinen kommenttini? Hyvä Kataja vihdoin joku puhuu asiaa, ikävä kyllä tällä hetkellä suomessa on jostain syystä ihan sekopäinen meininki joka asiassa. Ei voi kun ihmetellä näitä mielensä pahoittajia ja vouhkaajia. Niin kauan kun elän juon maitoa ja syön lihaa näitä ihminen, etenkin vanhukset ja lapset tarvii, sanoo kasvissyöjät mitä hyvänsä.

Päijät-Peikko
Thu, 28 Nov 2019 12:17:07 GMT

Lyönpä vetoa J-P, että ideologiastaan huumantuneet trendikkäästi ilmastoahdistuneet vihervasemmistolaiset kaupunkilaismuka-luonnonsuojelijat eivät ymmärrä kirjoituksestasi sanaakaan. Tai vaikka ymmärtäisivätkin, kieltäytyvät sähkösyöpössä lämmitettävässä kirkkaasti 24/7 valaistussa lasikuutioterassissa soijalattea lipittäessään ymmärtämästä. Ja menevät sen jälkeen lähikauppaan ostamaan riisiä.

Hynkkel
Thu, 28 Nov 2019 13:35:54 GMT

Samat jeesustelijat lentelevät hupilentoja maasta toiseen.

Kauno
Thu, 28 Nov 2019 14:48:58 GMT

Kunpa vielä joku ottaisi asiakseen ymmärtää merien ja muiden vesistöjen merkityksen ilmakehän hapen tuottajina. Kun tuhoamme meret, tuhoamme samalla merkittävän hapen tuottajan. Ilmastokeskustelun ovat omineet hyvin pienen marginaalin ihmiset, jotka ovat varmaankin usein puhtain mielin ideologiassaan, mutta faktojen kanssa aivan ulalla. Pilkun paikat ovat väärät. Toivottavasti joku saisi kammettua keskustelun sellaiseen asentoon, että puhuisimme pilkun edessä olevista asioista, eikä sen takana olevista.

eusmilus
Thu, 28 Nov 2019 15:14:02 GMT

Sato syödään ja metsä kaadetaan vessapaperiksi, se siitä hiilensidonnasta. Aina valitetaan että puhutaan vääristä asioista, mutta tokko ihmiset autoiluakaan ovat vähentämässä, vaikka fossiiliset polttoaineet olisivat suurempi ongelma.

SAKARI SORMUNEN
Fri, 29 Nov 2019 02:33:11 GMT

On totta, että ilmasto on monessa maassa saasteinen. Siitä, että Suomessa on alettu SUOMEN TOIMENPITEILLÄ vouhottaa, ei ole ilmastolle mitään kokonaishyötyä, olemme promillen luokkaa Suomena asiassa. Siksi koko vouhotus lähinnä naurattaa. Pitäisi yrittää vaikuttaa pahimpiin saastuttajiin, jos on tarkoitus ilmaston asialla olla.

servo
Sat, 30 Nov 2019 09:20:39 GMT

Aivan. Pieniä puroja koitetaan tukkia kun isot joet (saastuttajat) jatkaa virtaamista entistä vuolaampina.

tessulandia
Sun, 01 Dec 2019 02:23:43 GMT

Meillä suojellaan kaikkea ja itänaapuri kippaa jätteet millo mihinkin,auttaa varmaan joo ihan hirveästi meillä luontokohkaaminen. Tulee ne saasteet sieltä rajan ylikin ei valtakunnan rajat ilmavirtauksia katkaise

Shame
Sun, 01 Dec 2019 14:45:37 GMT

Uutisoinnissa koko ajan syyllistetään maa- ja metsätalous - niin ilmaston kuin vesistöjenkin suhteen. Samaan aikaan venäläiset ja virolaiset tuhnuttavat ihan miten haluavat. Suomi on joutunut kustantamaan jopa Pietarin jäteveden puhdistusta, jottei Itämeri täysin paskaantuisi. Turha meidän on itseämme rangaista siitä, että hoidamme ympäristöämme jo nyt keskimääräistä paremmin.