essfi

Open full view…

Näppis: Sarit eivät ole palkkakuopassa. Rahallako jaksaminen lisääntyy? Mieluummi

Mon, 13 Jan 2020 11:44:30 GMT

Tuuli-Anna
Mon, 13 Jan 2020 11:44:30 GMT

Olen samaa mieltä, että sarit sahaavat omaa oksaansa. Kun palkkoja korotetaan roimasti, niin sareja joudutaan vähentämään ja jäljelle jäävät tekevät poistuneiden hommat. Työtaakka lisääntyy.

Nkiy
Mon, 13 Jan 2020 12:01:53 GMT

Sairaanhoitaja AMK versus Insinööri AMK Koulutiús yhtä pitkä ,toisella vaan reilu 1000 euroa parenpi palkka. Työn vaativuus, No kuka arvostaa mitäkin, Se sari voi pelastaa sinut työllään, jos sitä jaksaa tehdä. Muuta se tonni ei ole palkkakuoppa ???

Pöökö
Mon, 13 Jan 2020 13:06:52 GMT

No johan on!? Heti alkaa älähdykset, kun sos.- ja terveysalan tes-neuvottelut alkamassa tiistaina. Ettei vaan palkkoja korotettaisi! Hoitoala kokonaisuudessaan on alipalkattua ja piste! Tehyllä nyt tarmokas pj. Millariikka Rytkönen, joka haluaa laittaa sairaanhoitajien palkat kuntoon. Kaikki tuki Tehylle ja Superille jopa lakkoon asti, jos on tarpeen. Itse hyväksyisin jopa veroäyrin noston asian hyväksi.

almiira
Mon, 13 Jan 2020 15:36:30 GMT

Löytyisikö nyt jotain näyttöä, että raha lisää töissä jaksamista? Jos ei tieteellisesti todisteta, niin väitehän on huuhaata.

Diplomi
Mon, 13 Jan 2020 16:52:46 GMT

Niin raha vai työ. Eikö kannattaisi valita työ. Vaaditaan/Pyydetään nyt lisää käsipareja ja tyydytään pienempään rahalliseen hyvään. Rahallinen hyvä ei tunnu siellä asiakaiden puolella samallatavalla kuin lisä käsiparit. Kukaan ei varmaan ole sitä mieltä, ettei sairaanhoitajien palkat tarvitsisi tasokorotuksen, mutta kaikki aikanaan. Tasokorotukset olisi pitänyt vaatia jo vuosia sitten. Eikö liiton johto ole kuunnellut kenttää, siltä vaikuttaa.

Napsu
Mon, 13 Jan 2020 19:52:49 GMT

Sairaanhoitoalan suhteellisen matalat palkat ja raskas ja vaativa työ ajavat sairaanhoitajia ammatin vaihtoon, ja jäljelle jääneet tekevät poistuneiden hommat, niinkuin Tuuli-Anna sanoo. Mutta toisin kuin Tuuli-Anna arvelee, paremmat palkat saisivat enemmän ihmisiä hakeutumaan alalle ja pysymään siellä. Näin siis paremmat palkat keventäisivät hoitajien työtaakkaa.

TuntematoN
Tue, 14 Jan 2020 04:25:36 GMT

Tässä maassa ei työnteko kannata.

HANNU (2850b200606f)
Tue, 14 Jan 2020 05:15:44 GMT

Muutama vuosi takaperin kaikki uudelleen koulutukseen menevät halusivat sairaan-/vanhusten hoidon koulutukseen ilman alalle suotavaa intoa tehtävään. Nyt huomattu työ onkin raskasta ja siitä on päästävä eroon. Mennäkkö takaisin marketin kassalle!

irmeli 8
Tue, 14 Jan 2020 06:52:40 GMT

Oli todella hyvin/hienosti hiekoitettu Et-Liipolankadun jalkakäytävä maanantaina cittarista ylöspäin. Kiitos!

Nuuskija
Tue, 14 Jan 2020 10:49:06 GMT

Sari Sairaanhoitaja voi pelastaa sinunkin hengen, kuka mitäkin arvostaa, työnvaativuus pitäisi näkyä palkassa. Tilanne on paradoksi. Sairaanhoitajat ovat pitkään jo tyytyneet alipalkattuun naisvaltaiseen työhön, luvattuja korotuksia ei ole näkynyt, päinvastoin lomarahat vietiin jne. Kuka hakeutuu enää alalle, jolla et elätä perhettäsi eikä palkasta jää mihinkään ylimääräiseen? Töissä vietät kaikki viikonloput, et nää perhettäsi, teet raskasta elimistöä kuluttavaa yövuoroa. Vastaat ihmishengistä, syytteessä olet jos tapat jonkun. Kokemattomia lääkäreitä saa vahtia kaiken työn lisäksi ja raskaan työn sivussa ohjata lisää sairaanhoitajia. Työ on kuormittavaa henkisesti ja fyysisesti. Lähes kaikilla sairaanhoitajilla itsellään paljon sairauksia ja vaivoja. Jossakin tämä korvaus tulisi näkyä kuten palkassa. Totta on se, mistä raha revitään, tyhjästä on paha nyhjästä, mutta Lahtikin laittanut rahaa älyttömyyksiin kuten toriparkki, epäonnistunut matkakeskus jne jne. Jostakin tätä rahaa on löytynyt. Valitettavasti suuret ikäluokat lisääntyvät tulevina vuosina räjähdysmäisesti ja jos tilanteelle ei tehdä jotain, Sari Sairaanhoitajat lähtevät pois ja tilalle ei uusia saada muuta kuin houkuttelemalla palkalla. Hoitakaa itse omaisenne ja muistakaa, että palvelut tulevat kiristymään entisestään. Kyllä kokeneita hoitajia tulee äkkiä ikävä. Että mihinkä se raha sitten laitetaankaan? Omalle lapselle tätä alaa en tulevaisuudessa suosittele enkä kannusta tälle alalle.

Ilmo
Tue, 14 Jan 2020 13:03:24 GMT

Urheilukeskuksen nurmi ei ole pelikelpoinen kauden alkaessa, joten pelit joudutaan pelaamaan joko poikkeusluvalla Kisapuistossa tai toisella paikkakunnalla,

almiira
Tue, 14 Jan 2020 14:09:22 GMT

Onkohan se aina palkan vika, jos rahat ei riitä? Huonoista taloudenhallintataidoista ei vaan keskustella yhtä kiihkeästi, kuin palkoista.

akkanen
Tue, 14 Jan 2020 16:08:41 GMT

Julkisella sektorilla pitää myös alkaa noudattamaan vuosilomalakia ja sitten vasta voi laittaa palkat samalle viivalle yksityissektorin kanssa. Normaali työaika ja parempi palkka/pitemmät lomat ja pienempi palkka.