essfi

Open full view…

Ulkoministeri Haavisto on perustuslakivaliokunnan kuultavana al-Hol-toimistaan -

Tue, 14 Jan 2020 07:41:15 GMT

Jaseli
Tue, 14 Jan 2020 07:41:15 GMT

Ja perustuslakivaliokunta toteaa, että meiän hallituksen miehiä, homma hoidossa, ei syytä moitteisiin.

SAKARI SORMUNEN
Tue, 14 Jan 2020 08:21:25 GMT

Oikeasti pitäisi nostaa valtakunnansyyttäjällä syyte, mutta ei nosta, keskittyy vain Päivi Räsäsen kautta uskovien vainoamiseen ja Raamatun kriminalisointiinsa. Perustuslakivaliokunta nyt ei tietenkään löydä edes mitään moitittavaa ylioppilaan tekemisistä. Tuomiovalta jää siten äänestäjille seuraavissa presidentinvaaleissa, joka on oikein hyvä juttu. Kerrankin äänestäjällä on aidosti valtaa. Valta äänestää ja valta olla äänestämättä Haavistoa.

Tero-Antero
Tue, 14 Jan 2020 08:24:26 GMT

Ihan sama mitä on tehnyt,kyllä omat suojelee Caruna-Pekkaa.

Wille.
Tue, 14 Jan 2020 08:24:41 GMT

Persut halusivat hoitaa asian näin ja nyt se ei kannattajille kelpaa. Mikään ei ole hyvä. Sakari voi keskittyä mainitsemaansa syksyn presidentin vaaleihin😂

Jaseli
Tue, 14 Jan 2020 08:51:01 GMT

Oikeusgangsteri kieltäytyi tutkimasta juttua. Jos minä ajan törkeää ylinopeutta en halua asiaa käräjäoikeuskäsittelyyn vaan valiokunta, joka koostuu futiskavereista ja meidän mummosta, saa pohtia, pitääkö minua rangaista. Reilu peli.

Rexman
Tue, 14 Jan 2020 10:10:31 GMT

Eilen tuli uutisissa Ruotsista mielenkiintoinen tieto sikäläisiin Al Hol leiriläisiin liittyen, Ruotsin valtio ei maksa edes lapsien tuontia takaisin, maksuista ovat vastanneet lasten isovanhemmat, äitien osalta mikään ruotsalainen puolue ei kannata äitien tuomista Ruotsiin takaisin puhumattakaan kustannusten maksamisesta, Suomessa sensijaan Pekka Haaviston ulkoministeriö toi ensimmäiset lapset valtion piikkiin liikelentokoneella ja oletettavasti myös äitien kohdalla sama jettikuljetus on käytössä, jos heitä tänne tuodaan eli kovin on erilaista naapurimaiden suhtautuminen sekä takaisintuonnin kustannuksiin että itse takaisintuontiin. No täällähän ilmaista valtion ( lue veronmaksajien ) rahaa riittää tiettyihin tarkoituksiin rajattomasti verrattuna paljon vauraampaan länsinaapuriimme.