essfi

Open full view…

Vesi- ja riistalintukannat jyrkässä laskussa, linnusto vaarassa yksipuolistua raj

Tue, 14 Jan 2020 14:18:56 GMT

🤡
Tue, 14 Jan 2020 14:21:17 GMT

Sorsia syödään, ei tarjoilla tietääkseni suomen ravintoloissakaan lokkipaisteja, lokkipopulaatiot saavat lisääntyä kiusaksi asti... Lokit mielletään pahimpina eri tautien kantajina ja tartuttajina, vaikka eivät liene muuttolintuja ? Lokit ovat sitkeitä sissejä lisääntymään, sen näkee vesijärven bulevardialueellakin.. :) Tottuivat vuosikymmeniä puuteollisuudenkin järveen laskemiin myrkkyihin ja taitavat olla vastustuskykyisempiä kuin ihmiset ? Sama koskee järvelän hähkäjärveä, järvessä ei voi mm. ihmiset enää käydä uimassa, mutta toimii lintujen uimapaikkana, kenties pesimäjärvenäkin ja on ihmisille vain kaunis järvi katseltavaksi .... Joutsenia, sorsia ja kuikkia ei saa syöttää, vaikka niitä monetkin haluaisivat suojella ja säilyttää ne järvimaisemissa. Olin kai rikollinen aikoinani, kun ostin vesijärven rannalla asuessani ruokakaupasta aina ale- leipiä ja pilkoin ne kuutioiksi ja kävin n. kerran viikossa syöttämässä ne sorsille pikkuveskun läheisyydessä. " Linnun näen lentävän myrskyä päin, linnun jonka tyynellä liitävän näin, lokkiin katse kahlitun kulkee, laivan kannella silloin myös kaipaamaan jää ".

eusmilus
Tue, 14 Jan 2020 14:37:54 GMT

Lokin ulosteista aiheutuva tautivaara on pieni, eivätkä bakteerit pysy niissä kauas hengissä. Lintuja ei kannata ruokkia, jotta ne ymmärtäisivät lähteä muuttomatkalle eivätkä jäisi tänne jäätymään. Leivässä ei ole lintujen tarvitsemaa proteiinia. Juuri oli artikkeli siitä, miten pullalla ruokittujen lintujen siivet eivät kehity lentokuntoon. Että jos tahdot pahaa linnuille niin ruoki vain, rikollisuudesta en tiedä.

🤡
Tue, 14 Jan 2020 15:16:09 GMT

Ovatkohan lokit, rotat, hiiret, torakat, oravat, luteet, hirvikärpäset, hämähäkit, käärmeet ym. noita suuremmat nelijalkaiset ja erinomaisen vastustuskyvyn omaavat viimeisiä, joita jää maapallon pinnalle taistelemaan ihmisten jätöksistä ja ihmisten jättämistä / kehittämistä myrkyistä / saasteista ? Valtiot, yritykset ja ilmastosaastuttajat myyvät pohjavesiä,( Ex Pressa wwwpush nuorempi osti amewikassa miljoonillaan maan suurimmat pohjavesialueet ), sähköä ja ilmaa veronmaksajille omilla saastuttamillaan alueilla ja syyttävät veronmaksajia saastuttamisesta, lainsäädännöt mm. suomessa takaavat kuitenkin sen, että työtä on tehtävä, vaikka työnantaja tieten tahtoen rikkoisi mm. ympäristömääräyksiä saastuttamisen suhteen... Turpa tukkoon, sanoi eräs kujalakin aikoinaan... Montakohan lintujärveä amewikan tumppi tai wenäjän putkiaivo ovat jo ostaneet eläkepäiviensä ratoksi miljardeillaan, pitänevätkökö palveluskuntansa valppaana, jottei virukset, bakteerit ja muut pöpöt leviä mm. lokkien välityksellä ? :) Takataskussa olisi paljonkin paljastamisen aiheita, mutta kun ei saa a iheuttaa työttömyyttä... niin turpa tukkoon ja tulevat sukupolvet sairastukoon jo syntyessään.., työvoimaa sikiää niin, että vaikka lokeille syötäväksi :( On myrsky ja aallokko nyt myllertäin, taas laivaamme keinuttelee, ja taivaalla kauaksi aavalle päin, se pilviä kuljettelee...