essfi

Open full view…

Perustuslakivaliokunta sai perusteelliset lausunnot Haavistolta ja Tuomiselta, ke

Tue, 14 Jan 2020 10:56:26 GMT

eusmilus
Tue, 14 Jan 2020 10:56:26 GMT

Täyttä ajanhukkaa. Nyt pitäisi keskittyä auttamaan suomalaiset kotimaahan. Persuista ei ole kuin haittaa Suomelle.

Hynkkel
Tue, 14 Jan 2020 13:22:31 GMT

Eusmilus voi hakea kaikki tänne.Voit myös maksaa kulut.

SAKARI SORMUNEN
Tue, 14 Jan 2020 13:27:54 GMT

eusmilus heittänee vitsiä vakavasta asiasta. Ministeri ei voi ilman seurauksia pompottaa virkamiestä ja käskyttää tuomaan omissa nimissään Suomeen terroristeja, kuten oli tapahtunut. Konsulipäällikkö Pasi Tuomisen oli pakko tuoda poikkeuksellisesti mediaan pompotuksensa, oman oikeusturvansa takia. Perussuomalainen puolue on kiitettävästi pitänyt asiaa ( ja oikeuden toteutumisen vaatimusta ) esillä. Tuskimpa Haavistoa tästä rangaistaan.

Pate.51
Tue, 14 Jan 2020 13:40:53 GMT

Ei Haavistoa rangaista, koska mitään lainvastaista ei ole tapahtunut. Päin vastoin Al-Holista hoidetaan Suomen kansalaiset pois, kuten kansainväliset sopimukset edellyttävät.

Lupus lupus
Tue, 14 Jan 2020 13:53:39 GMT

Pate; mitkä sopimukset edellyttävät Isis-terroristien vaimoja haettavaksi , tässä tapauksessa Suomeen valtion kustannuksella? Miksei Tanska ja Ruotsi noudattaisi "kansainvälisiä sopimuksia"? Jatketaan jutustelua, kun olet nimennyt velvoittavat sopimukset. Muutoin olen Haaviston lausunnon salaamisesta sitä mieltä, että se on julkaistava, jos kerran Tuomisenkin lausuma julkaistaan.

Wille.
Tue, 14 Jan 2020 16:39:15 GMT

Virkamiehet luulee olevansa esimiestensä yläpuolella. Ei hyvältä näytä.

pedro
Tue, 14 Jan 2020 18:01:11 GMT

Eiköhän Tuomisen päivät ulkoministeriössä ole luettu. Tuskin kukaan enään häneen tämän jälkeen luottaa.

Sääski
Tue, 14 Jan 2020 19:25:43 GMT

Kun tämä farssi on ohi, Tuominen huomaa saavansa ylennyksen Suomen suurlähettilääksi Kabuliin tai Maputoon, kumpi vaan saadaan vapautettua ensin.

SAKARI SORMUNEN
Wed, 15 Jan 2020 06:02:52 GMT

" Kertomukset salattiin. " IS on aikaa sitten konsulipäällikkö Pasi Tuomisen kertomuksen pääkohdat ansiokkaasti kertonut ja samoin Haavisto ei ole mielestään tehnyt mitään sopimatonta julkisuudessa kertomansa mukaan. Eilen tv uutisoi, että " kertomukset poikkesivat niin paljon toisistaan, että perustuslakivaliokunta joutuu pyytämään lisätietoja. " Tottakai kertomukset poikkeavat, kun Tuomisella on faktaa ja Haavisto kiistää kaikki tekemisensä.

SAKARI SORMUNEN
Wed, 15 Jan 2020 06:11:50 GMT

Naurettava kommentti Wille. Haavisto oli IS:n mukaan yrittänyt pakottaa Tuomisen omissa nimissään tuomaan salaa Suomeen terroristeja ja Tuominen ei tähän laittomuuteen voinut tietenkään suostua. Asiassa Tuomiselle kuuluu kaikki kunnianpalautus ja ylioppilas Haavistolle kenkää ministerin tehtävästä. Tuskin on juuri koskaan näin moukkamaista toimintaa nähty Suomen ministeriltä. Kaikkia laittomuuksia se vihreä koijärveläisyys teettääkin.

pedro
Wed, 15 Jan 2020 06:20:32 GMT

Saattaa olla ettei myöskään Tuomisen kertomukset ole täysin faktaa vaan hän on myös värittänyt tarinaansa. Kummallakin on paha maku toista kohtaan joten kertomukset yritetään kääntää omaksi eduksi. Iltapäivälehtien kirjoitukset ovat samalla tasolla seiska/ hymylehden kanssa.

Lupus lupus
Wed, 15 Jan 2020 07:28:56 GMT

Jos vastakkain asetetaan yleisellä tasolla virkamiehen ja jatkuvasti tarinaansa muuttavan politiikon selitykset ( suuri vale oli sekin, että hallituksen iltakoulussa olisi ollut jokin "toimintalinja"), niin minä ainakin luotan varauksettomasti virkavastuulla toimivaan kokeneeseen virkamieheen. Haavistolla ei ole kuin poliittinen vastuu, ei siis mitään. Jos jollain henkilöllä on Haavistoon vielä luottamusta, on jokseenkin varmasti punavihreän vankkumaton kannattaja (kuten Kontulan tapaus osoitti, saa tehdä mitä lystää, jos omalta puolueelta kysytään) tai jokseenkin välinpitämätön niistä julkisista tiedoista, mitä esim. HS on kirjoittanut. En lue seiskaa/hymyä, en voi kommentoida.