game-dev

Open full view…

IOS Build Problem

David Kernan
Tue, 07 Apr 2015 17:15:32 GMT

Hello, Has anyone else had this problem when the Cocos2d-x build is taking place and if so how to fix it? error: libtool: can't open file: /Users/DK/Library/Developer/RapidGame/src/proj.ios_mac/build/Debug/*.a (No such file or directory)

David Kernan
Tue, 07 Apr 2015 17:24:45 GMT

Should have said this problem is with Rapidgame

Nathanael Weiss
Wed, 08 Apr 2015 06:44:12 GMT

It seems like you are building on the Mac platform. Is that correct? What version of Xcode do you have installed? Did you install the latest commandline tools?

David Kernan
Wed, 08 Apr 2015 20:23:58 GMT

Hi Nathanael, Yes I am building on Mac Platform with Xcode 6.2 and Command Line Tools 10.10 for Xcode 6.2 which I downloaded and installed.

Nathanael Weiss
Wed, 08 Apr 2015 20:27:45 GMT

Hmm. Can you post your build.log?

David Kernan
Wed, 08 Apr 2015 21:09:17 GMT

Its big so i have emailed to you

David Kernan
Fri, 10 Apr 2015 13:11:03 GMT

Hey Nathanael, any news with the log i sent? Is is something that needs fixing or maybe something wrong with my setup? I have now upgraded to latest Xcode 6.3 and command line tools but still the same problem ((

Nathanael Weiss
Sat, 11 Apr 2015 07:58:13 GMT

Hi David, I got your email and have been meaning to check it out. Just slammed with all this prep work to launch the Kickstarter for Songbringer this Monday. Definitely feeling the pressure. Will check out your log next week. Will you remind me if you haven't heard?

David Kernan
Sat, 11 Apr 2015 10:21:21 GMT

Hi Nathanael, Understand completely. Hope it all goes well for the launch on Monday. Will give you a shout later when things are less stressful. All the best.

David Kernan
Mon, 20 Apr 2015 13:53:51 GMT

Hey, Did you get a chance to look at the Rapidgame Issue yet? Thanks

Nathanael Weiss
Tue, 28 Apr 2015 02:31:07 GMT

Hi David, it looks like you found a bug in RapidGame. Did you override the temporary / build files location in Xcode? That's what the build log seems to convey. I will have to take a look at this and hopefully fix it in the next RG release. To workaround for now you could try resetting Xcode's Derived Data location back to Default.