kneikenforum

Open full view…

Dugnad 28. juni

idunknutsdatter
Sun, 28 Jun 2015 20:50:05 GMT

Tilstede: Olav H, Morten D., Elisabeth D., Morten S., Sigrid B.D., Jan Kristian, Andrea, Alisa, Idun, Mikael D., Vegard, Lars A.S., Calle, Laura?, Johanne?, flere? Dette har skjedd: - luket godt på friland A. - kappet opp paller til plankestier mellom radene på friland A - freste opp tre nye rader på friland A - plantet en rad med pil, som kan høstes av etterhvert - satte opp en ny klatrevegg i flukt med klatrevegg 1 og insektshotellet - hang opp mer isolerende plast på klatrestativet over bønnene etc. - plantet ut plukksalat, romanosalat, rødbete, bladbete, tomater, busktomater, kålrabi?, grønnkål, mangold, sjalottløk, koriander, bladpersille (mer?) - vannet godt - fylte opp siste tomme pallekarm med møkk og jord - freste opp friland C - klargjorde et trekantbed mellom fellesområde og tipi

Elisabeth Junye Johansen Dreier
Sun, 28 Jun 2015 21:14:38 GMT

Plantet også ut tagetes i kassene nærmest stien. :-)

Jan Kristian Hagen
Sun, 28 Jun 2015 22:18:25 GMT

Olav og jeg snakket om at vi kan prøve å så blomstereng på friland C. Det rekker å komme i blomst før høsten, så holder jorda seg fin til neste sesong :) Snakket også om at vi kan hesje når vi har hatt engslått, og tilby det tørkede høyet til gård med hest i bytte mot hestemøkk! Drømmen er så klart å sette opp en liten inngjerding og ha hest eller geit gående og gresse!

idunknutsdatter
Tue, 30 Jun 2015 20:05:05 GMT

Noterte dato i planteoversikten Elisabeth. Det stod ikke på blomsterpinnene. Blomstereng høres kjempebra ut! Og hesje! Og hest og geit! Jeg er for alt :)