nederlands-sarm-forum

Open full view…

Ik heb LGD-4033 gekocht.

alphabase
Tue, 06 Dec 2016 20:56:41 GMT

Ik heb zoals de titel het zegt LGD-4033 gekocht en het is mooi aangekomen goed verpakt. Het heeft een paar dagen geduurd maar dat komt omdat ik in Belgiƫ woon. Ik ben ondertussen al 2 dagen in mijn ligandrol cycle en ik voel al wel al de kracht een beetje toenemen, uithoudingsvermoge is verbeterd. Wat ik ook merkte is dat ik beter kon slapen. Ik ben wel van plan als er meer sarms in de shop zijn dat ik in Februari mijn 2de sarm cycle ga doen maar dan ook met LGD-4033 en ook ostarine of Rad-140 daar ben ik nog niet aan uit. als je me raad wilt geven over een stack mag je het altijd melden :)

BMM
Wed, 07 Dec 2016 09:35:19 GMT

Hi Welkom op het forum. Na een dag of 10 zul je de LGD goed gaan merken. Hou ons hier een beetje op de hoogte van je resultaten. Meer sarms verwachten we zo eind december in de shop te hebben. Laat maar even weten wanneer je nog vragen mocht hebben. Succes!

testen
Thu, 15 Dec 2016 14:35:57 GMT

10 dagen verder vanaf de eerste inname en ben benieuwd naar je ervaring? Merk je nu de optimale werking en welke voordelen geeft het je tot nu toe?

alphabase
Fri, 16 Dec 2016 21:23:22 GMT

Ik voel inderdaad meer kracht, betere pumps. Bv; Ik kon met schoulder press vandaag 10 reps doen met 65kg wat ik ervoor maar 3 tot 5 max kon doen. Dus ik voel wel dat het werkt.

testen
Sat, 17 Dec 2016 01:25:03 GMT

Hmmmm om eerlijk te zijn overtuig je mij nog niet nu. Train je echt op het maximale? Heb jij je voeding ook goed?

alphabase
Sat, 17 Dec 2016 08:25:32 GMT

Wel mijn voeding is ook niet altijd goed vanwegen dat ik nog op school zit, Dus gaat dat moeilijk ook neem ik echt prep meals mee maar is nog altijd niet goed genoeg

BMM
Sat, 17 Dec 2016 08:49:18 GMT

thanks voor je feedback alphabase, dat is een aardige vooruitgang in reps die je daar hebt. Wat was je start body gewicht? Ben benieuwd hoeveel je gaat aankomen de komende weken.

alphabase
Sat, 17 Dec 2016 16:52:58 GMT

Vandaag heb ik borst en biceps gedaan. Wat mij vandaag is overkomen heb ik nog nooit gevoeld ik had zoveel kracht en mijn pumps waren zo goed dat ik het bijna niet kon geloven ik kon echt met incline dumbbel press van 26kg naar 32kg kg en dat zoon 8 reps ik kon dit echt niet geloven dus de sarms werken zeker, ben er heel positief van! En mijn begin stats waren 68 en nu rond de 70 tot 70,5kg dus dat is ook vooruit gegaan.

testen
Sat, 17 Dec 2016 17:54:43 GMT

Kijk, nu begin ik het leuker te vinden met wat meer informatie.... ;) Ik ben ook benieuwd naar de bijwerkingen die niet over kracht gaan, kun je daar meer over vertellen. Zelf oordeel ik namelijk meer op nadelen dan voordelen, motivatie en domweg iets gebruiken en daardoor meer inzet geven is een veel voorkomend placebo effect. (het spul is wel echt trouwens) Ik denk dat mensen namelijk die dit forum bezoeken ook heel veel informatie kunnen halen uit de bijwerkingen, want domweg zeggen ik ben sterker en het gaat super is niet altijd overtuigend. Ervaar je bijvoorbeeld ook dat je na een x periode echt een down gevoel hebt dat je weer een dosis wilt hebben.... Merk je dat je bijvoorbeeld opstoppingen hebt of dat je denkt... poe, dit is vandaag even te sterk. het zou voor anderen heel erg interessant kunnen zijn om deze ervaringen ook te lezen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Zo heb ik bijvoorbeeld van de s4 heel sterk last/plezier van lichtgevoeligheid en heb toch wel een behoorlijk euforisch gevoel. Over kracht kan ik nog niets zeggen, maar dat komt in de aankomende weken wel. Ik denk dat ik voor het eerst in mijn leven ik nu iets gebruik waar ik echt heel duidelijk iets van merk maar kan het met niets vergelijken omdat ik nooit echt iets heb gebruikt wat iets teweeg zou kunnen brengen. Beetje Ephedrine en t3 wat zwaar onder gedoseerd was en feitelijk rommel.

alphabase
Sat, 17 Dec 2016 18:22:51 GMT

Kortom kan ik wel zeggen dat je meer goesting hebt als je begrijpt wat ik bedoel, Ik heb soms ook wel is een down gevoel maar dat heeft te maken met school denk ik. natuurlijk is er nog een side, Ik heb ook meer honger dan vroeger. Voor de rest vindt ik het geweldig het is mijn eerste keer dat ik iets gebruik nog nooit heb ik juice gebruikt dus bij mij kunnen de goeie bijwerken beter meevallen dan iemand die al ooit heeft ge juiced. Voor de volgende keer ga ik voor LGD terug en dan nog mk677 en dan na een maand nog is ostarine. Als je een betere stack weet laat mij het weten :)

testen
Sat, 17 Dec 2016 18:50:44 GMT

Spannend man, ik heb ook nog nooit eerder iets gebruikt en dit is wel heel erg tof! Ik heb er ook wel een bepaalde kick bij dat je nog net even vals aan het spelen bent en je weet dat je veel sneller gaat dan normaal. Het zou best kunnen dat je door net even het harder gaan zo nu en dan een dipje hebt en idd zullen persoonlijke omstandigheden daar ook een grote rol in kunnen spelen. Zorg dat je voldoende slaap krijgt en gezonde voeding! Ik zou als ik jou was de LGD voor een minimale periode van 8 weken gebruiken en dan een maandje rust met wat mariadistel en eventueel een lichte test booster. Wanneer je gaat stacken zijn er best wel veel mogelijkheden, hou er wel rekening mee dat je dan beter wel een nakuurtje kunt gaan doen van Tamoxifen om je eigen test weer goed te laten herstellen. Uiteraard heeft het ook wel met leeftijd te maken en zal een jonger persoon sneller herstellen, maar bij zwaar stacken ga je toch wel een behoorlijke aanslag plegen op je eigen test en is het geen overbodige luxe. Wanneer je wel echt last begint te krijgen van bijwerkingen kun je al tijd even een paar dagen off gaan zodat je weer hersteld en dan weer verder gaan. Heel veel succes en laat gerust weten als er iets is, de @mod zal je vast met veel vragen kunnen helpen. En wellicht dat ik je ook wat advies kan geven her en der.

BMM
Sat, 17 Dec 2016 19:39:31 GMT

Thanks voor je feedback alphabase. Echt goed om te lezen dat je een goede pump hebt in de gym!

BMM
Mon, 02 Jan 2017 21:31:22 GMT

Hi Alphabase, Ik ben benieuwd naar je vorderingen! Kun je ons even een update geven van je resultaten? Welke dosis? Kracht ene gewicht toegenomen? Laat even weten :-)

alphabase
Fri, 06 Jan 2017 13:19:17 GMT

Mijn LGD cycle is gedaan. 12 december ben ik begonnen en het is gestopt om 4 januari. Ik heb in totaal 2kg bij gekomen wat ik heel tevreden om ben voor een maandje. De kracht toenamen was zeker te merken de 10 dag begon ik de kracht toenamen te voelen. ik ga 2 weken of een maandje pauze nemen en dan begin ik terug met LGD en een MK-677 om nog wat massa aan zien te komen