nederlands-sarm-forum

Open full view…

LGD + RAD + ?

zerodez
Tue, 05 Feb 2019 09:25:52 GMT

Hallo, Mijn labrat zit momenteel in de 3e week (van de 8) van zijn cycle LGD4033 10mg + RAD-140 20mg per dag. Dit werkt tot nu toe erg goed echter lijkt er een soort druk op sommige gewrichten te komen. Nu weet ik dat ostarine een gunstige werking op gewrichten heeft en dat is nog in huis. Is het aan te raden/kan het kwaad om dit erbij te nemen? en hoeveel? Zal mijn rat hierna nog een nakuur nodig hebben? (arim-ex misschien?)

dominator
Tue, 05 Feb 2019 16:54:40 GMT

Hi, het is goed om even vast te stellen waar die druk op de gewichten vandaan komt. Het zou door de krachttoename van de sarms kunnen komen waardoor er dus meer van de gewrichten gevraagd wordt. Dit gebeurd vrij vaak bij PED`s . Is dit zijn eerste cycle ? Mocht dit idd het geval zijn is het wellicht beter om de trainingsintensiteit wat terug te brengen om mogelijke blessures te voorkomen

zerodez
Wed, 06 Feb 2019 09:31:54 GMT

Hey, Dit is niet zijn eerste cycle, voorafgaand hieraan zijn een osta only en een osta + lgd cycle geweest (Echter osta+lgd te laag gedoseerd wegens foutieve etiketten). Wel is er met deze cycle veel meer resultaat (kracht+massa) dan bij de vorige keren dus zou het mogelijk zijn dat het door de krachttoename komt. Trainingsintensiteit ligt niet absurd hoog voor 't gevoel, maar zal eerst proberen wat er gebeurd voordat er naar andere middelen gegrepen wordt. Voor de lgd+rad cycle is een pct (meestal) niet noodzakelijk toch?

dominator
Thu, 07 Feb 2019 17:37:47 GMT

Hi zerodez, wat bedoel je precies met de druk op de gewrichten. Betekent dit pijn of een onaangenaam gevoel? Als het werkelijk een overbelasting is van de aanhechtingen en/of gewrichten is Ostarine een mogelijkheid maar je kunt overwegen om MK677 erbij te pakken. Dit heeft een verhoging van de IGF met een positieve uitwerking op de gewrichten tot gevolg.

muscletone
Fri, 08 Feb 2019 10:42:53 GMT

Zorg dat je als pct clomid of nolva krijgt. Arimidex zal niks voor je doen

zerodez
Fri, 08 Feb 2019 12:55:05 GMT

Hi. Na even een kleine break voelt het allemaal wel wat beter, waarschijnlijk dus toch overbelasting. Het was vooral onaangenaam in de schouder, alsof op sommige momenten/plekken de botten over elkaar schuurde. Gezien het nu minder is zal het dus toch aan de intensiteit hebben gelegen en zal ik dit iets naar beneden gaan bij stellen.

dominator
Fri, 08 Feb 2019 22:49:29 GMT

Onderschat de krachttoename door sarms niet en gezien de dosering die je je rat geeft mag dat ook wel :-) Verder wat muscletone zegt idd, gezien je dosis is clomid of nolva aan te raden daar de test behoorlijk onderdrukt zal zijn. Mijn voorkeur, Clomid op 50/50/25/25mg