nederlands-sarm-forum

Open full view…

Wil het wel eens testen (log)

testen
Tue, 13 Dec 2016 10:40:04 GMT

Ben er nu best wel eens nieuwsgierig naar geworden en zit op een mooi punt dat mijn muizen flink wat vetmassa moet verliezen. Het is dan ook een uitgelezen kans om eens iets aan de test te onderwerpen. Op dit moment weet ik niet wat het beste is om te gebruiken (hoewel...) dus heb de vraag maar gewoon voorgelegd en dan wacht ik het antwoord even af. Aangezien het beestje wel om en nabij de 100+ kilo zit met ongeveer 32% Ondertussen even een account aangemaakt voor pay-pal dus zou even een dag of twee moeten wachten voordat ik kan bestellen, maar de gedachte om op deze manier te betalen is wel erg prettig. In het verleden deed ik nog wel eens geld in een enveloppe en heb ook altijd alles wel gekregen, maar het idee dat het toch ergens in de post verloren kon gaan was niet geheel ruststellen. Kwaliteit ben ik niet zozeer bang voor omdat een schop die middelen verkoopt om uit te testen voor onderzoek natuurlijk wel betrouwbare kwaliteit wil leveren. Anders straks mijn onderzoek compleet nutteloos. Ik kies er bewust voor om niets te stacken of andere middelen te gebruike n die van in vloed kunnen zijn. Uiteraard heb ik voor mijn muis een schema voor voeding en training gemaakt en hij gaat een IF volgen mbt voeding en voor de training een soort SL 5x5 maar dan een iets uitgebreide versie. Afijn, we gaan een log bijhouden en eens kijken hoe het gaat werken, hoe de reactie op mijn eerste vraag is, hoe de bestelling verloopt, eventuele tussentijdse vragen en het eindresultaat. Vriendelijke groet, Testen

testen
Tue, 13 Dec 2016 13:38:12 GMT

Ondertussen antwoord op mijn vragen gekregen hoe dit verder aan te pakken en goed advies gekregen. Ik ga dan ook voor een kuur van S4 voor 10 weken maximaal op een dosis van 50mg per dag. Er is mij nog wat extra uitleg gegeven en heb ondertussen mijn bestelling kunnen plaatsen. De reactie op mijn vraag was dus snel, duidelijk en kort beantwoord. Ook een extra verzoek van mij is ingewilligd en ben daar uiterst tevreden over. Ik zal dus rustig wachten op mijn pakketje en verwacht daar verder geen problemen bij.

themistery
Tue, 13 Dec 2016 14:41:37 GMT

S4 is een goeie keuze van wat ik gelezen heb, succes en hou me op de hoogte :)

testen
Tue, 13 Dec 2016 17:30:17 GMT

Heb er ook best wel veel positieve dingen over gelezen, maar het blijft hoe dan ook wel aan de gebruiker of je optimaal resultaat gaat behalen. Zo nu en dan zie ik wel een log voorbij komen in het buitenland waar je toch wel duidelijk uit naar voren kunt halen dat de gebruikers feitelijk verder weinig weten van voeding en/of training. In dat geval moet je ook geen wonderen verwachten en zal het resultaat natuurlijk beduidend lager zijn dan met een gedegen schema voor voeding en training. Voor de rest ben ik bekend met de eventuele bijwerkingen (nachtblindheid en eventueel gele ogen) maar daar ben ik zelf niet zo bang voor en als je twee dagen of iets langer stopt dan is dat ook wel verdwenen. Eventueel is er een 5/2 optie mogelijk maar ik ga gewoon eerst een week op 25mg en pak de tweede week dan 50mg. Verder gezien de halfwaarde tijd kies ik voor 2 inname momenten per dag waarbij ik 1 inname een twee uur voor de training pak zodat ik er optimaal gebruik van kan maken op dat moment. Maar dit zal persoonsgebonden zijn en moet ieder voor zichzelf ervaren. Wie weet merk i k ook dat het niet werkt voor mij. Afijn, door de snelle service heb ik mijn pakketje morgen als het goed is al binnen.

BMM
Tue, 13 Dec 2016 18:33:02 GMT

Hi Testen, ben benieuwd naar je ervaringen. Training en dieet zijn belangrijk echter zul je ondanks dat gewoon goede resultaten behalen. S4 net zoals de andere sarms zijn serieuse supplementen.

testen
Wed, 14 Dec 2016 14:00:10 GMT

Vandaag de levering keurig zoals aangegeven. Netje's en discreet verpakt en verder no nonsense. Zo zien we dat graag! Het eerste wat we doen is de S4 capsule open maken om de inhoudt te controleren op kleur en structuur. Qua kleur komt het overeen met wat ik had verwacht en is het zoals ik het noem bleek geel, structuur is zeer fijn met een korreltje daar gelaten. De smaak valt mij mee van het poeder maar valt absoluut te benoemen als pittig zuur/bitter. Het valt ook niet te benoemen als; je kunt het poeder ook zo wel wegslikken of drinken. Zonder de capsule zou het een zeer onaangename bezigheid zijn voor de meeste mensen. Je ervaart ook een heel klein beetje afterburn in je keel. Conclusie, snelle levering en je hebt the real deal!

BMM
Wed, 14 Dec 2016 14:49:44 GMT

Hi Testen, bedankt voor je reactie en leuk dat je er zo uitgebreid verslag van doet. Wordt op prijs gesteld :-) Even goed , "the proof is in the pudding" dus ik benieuwd naar je bevindingen over een dag of 7-10.

themistery
Fri, 16 Dec 2016 09:32:46 GMT

Klinkt goed, ga het na het nieuwe jaar bestellen ;)

testen
Sat, 17 Dec 2016 02:05:29 GMT

Klinkt goed is mooi, maar ik stel nog geen definitie dat het echt werkt. Als het niet werkt voor mij dan werkt het gewoon niet en stuur ik de overige verpakkingen gewoon terug. Hoewel ik er gisteren achter ben gekomen dat een tweede onaangebroken verpakking al aangebroken was........ Ik wil het lullig wel natellen of er 60 capsules in zitten maar doe er geen moeite voor. Ik weet wat mijn prognose zou moeten zijn en ben vandaag op dag drie en heb weer 75mg gebruikt. De sweet spot zou ongeveer 75 moeten zijn met 5/2. Wel moet ik er eerlijk in zijn dat ik last krijg van overgangen van licht naar donker maar weet niet of dit een placebo effect is, dus jaag even door en dan weet ik het echt 100% zeker. Ik ga er voornamelijk op letten of mijn ogen ook geel worden maar dit zegt niet per definitie iets omdat lang niet iedereen hier last van heeft en er een aantal personen zijn die echt tot de max kunnen gaan van 100mg per dag en vrijwel geen klachten hebben. Morgen stap ik over naar de 100mg per dag dus ben van dag 1/50mg, dag 2/75mg, dag 3/75mg naar morgen dag 4/100mg. Ik heb iets nog niet verteld, ik gebruik Lamotrigine 50mg en Depakine 2000mg tegen visuele epilepsie. Ik heb hier niet zomaar voor gekozen........ http://www.chp.edu/our-services/brain/neurology/epilepsy/types/syndromes/benign-occipital-epilepsy https://www.youtube.com/watch?v=HAfFfqiYLp0 Ik vertel liever niet waarom ik dit exact doe en hoe ik hierbij kom, laat mij stellen dat ik hier al een paar jaar naar heb gekeken. En gisteren begon het donker te worden......

testen
Sat, 17 Dec 2016 17:21:07 GMT

Goed, dag 4 en nu hoef ik er niet meer over te twijfelen..... Op een bepaalde manier een euforisch gevoel en zeer maar dan ook echt zeer sterk lichtgevoelig inmiddels. Persoonlijk ervaar ik dat zelf als zeer prettig en heb er nu een zeer goed gevoel over. Over de training durf ik nog niets te zeggen omdat het lastig in te schatten is gezien ik de laatste twee maanden al hele grote sprongen maak, dus het is nog even een paar dagen wachten tot het effect beter merkbaar is. Mijn trainingen zijn voor een beginner behoorlijk extreem en zal door de s4 sneller kunnen herstellen en ook meer kracht moeten ervaren in een kortere periode. Ik heb ergens een prognose gemaakt op een voor mij zo realistisch geschetste situatie. Ondertussen ben ik mijn voeding nog beter aan het afstellen als het gaat om variatie en daarmee de juiste voedingsstoffen te consumeren. Dat betekend ook dat ik binnenkort geen extra supplementen gebruik zoals vitaminen of visolie gezien ik deze nu in ruime mate binnenkrijg via mijn voeding. Het staat voor mij vast dat ik absoluut een hoge en zuivere kwal iteit heb gekregen. Maar dat betekend ook dat ik wellicht de dosis niet te hoog kan brengen en met 50mg per dag meer dan voldoende inneem. Om duidelijk te zijn moet men niet verwachten dat ik ineens extreem veel meer kracht ga krijgen omdat het niet op zeer korte termijn werkt. Ik bekijk het dan ook niet op een week maar wil pas een eerlijk oordeel geven over 6 tot 8 weken. Het is namelijk niet zo dat je binnen een week ineens extreem veel meer kunt doen, want dan zou het nog veel sterker zijn dan anabolen en dat is niet realistisch. Ik ga er ook vanuit dat wanneer je de keuze maakt om een cycle te doen met middelen dat je realistische verwachtingen hebt en ook je voeding en training op orde hebt. Dit omdat je ook echt het maximale er uit wilt halen en je niet bedrogen uitkomt en denkt dat het niet heeft gewerkt. Ik geloof dat wanneer je goed je best doet je degelijke resultaten mag verwachten en het dan ook goed kan beoordelen en je sneller een herhaling gaat doen. Ik kan wel met absolute zekerheid vertellen dat het duidelijk voelbaar is en ook echt duidelijk de "klachten" ervaar. Hoewel dit voor mij juist een zeer prettig effect is en er ook niet echt bang voor ben. Ik kan mij voorstellen dat er mensen wat bang van kunnen zijn als ze ineens dingen vernemen die ze niet gewend zijn en dan ineens beseffen dat het geen kinderspel is. Het zijn geen anabolen of andere vreemde sterke middelen, maar zie het niet als een supplement van een webwinkel die zogenaamde testboosters verkoopt wat toch nooit gaat werken en waar je een vermogen voor kunt betalen. Ik blijven loggen en uitgebreid verslag doen.

BMM
Sat, 17 Dec 2016 19:41:47 GMT

Hi testen. Goed om te lezen dat de SARMS werken. Ik kan ook met absolute zekerheid zeggen dat we de hoogste kwaliteit SARMS leveren.

themistery
Sun, 18 Dec 2016 09:54:41 GMT

Bedankt voor de duidelijke uitleg en de resultaten. Heb je alle maten ook bijgehouden en begin foto's gemaakt?

testen
Wed, 21 Dec 2016 18:42:05 GMT

Ja ik heb de maten en foto's maar ga eerst even de aankomende weken niet meer gebruiken om een paar dingen wat beter op orde te hebben. Wil er wel optimaal resultaat uit halen. Wat mij uiteindelijk is opgevallen aan mijn armen is dat mijn huid wat minder strak leek te staan en de blauwe aders ineens zeer duidelijk zichtbaar begonnen te worden. Kreeg de indruk dat ik ineens toch een snelle verandering begon te zien buiten kracht om. Wat ik ook heb gedaan is een hele extreme hoge dosis genomen van 225mg ineens om te kijken wat er zou gebeuren en heb geen bijwerkingen gehad, behalve een pijnlijk gevoel aan de rechterkant van mijn buik, maar dit kan toeval zijn geweest. Ik ben er dan ook over uit dat de bijwerkingen voor mij acceptabel zijn in elk opzicht en zelfs met heel snel naar een hoge dosis en op de laatste dag een extreem hoge dosis. Maar ik merkte dus ook duidelijk op dat er lichamelijke veranderingen optreden met die hoeveelheden in de vorm van een wat drogere huid en zeer duidelijk dat de aderen zicht sterk opkleuren en vergroten. Voor de aankomende weken mijn training nog wat beter afstellen en mijn voeding ook. Log gaat gewoon verder binnenkort.

testen
Wed, 21 Dec 2016 19:44:38 GMT

Ik vertelde nog niet alles besef ik mij nu, ik gebruik S4 zoals eerder genoemd om iets te testen voor iets anders en heb inmiddels een hele duidelijke ervaring maar moet dit verder uitwerken en testen. Ik moet hier zelf nog flink wat over opzoeken, maar het lijkt ergens een product voor iets waar het niet voor bedoelt is. Ik kom hier later op terug en moet het nog verder bespreken met de Neuroloog. Het lijkt er sterk op dat het een stuk van mijn visuele epilepsie onderdrukt........

random
Wed, 21 Dec 2016 23:13:54 GMT

the S4 molecule will bind to the receptor in the eye, which will cause a yellow tint to be seen in short amounts of time. This generally occurs at night, especially when switching from a dark to lightened area. The effects are not permanent, but they can cause great discomfort if the binding is more aggressive. Gelukkig is dit niet permanent. maar toch heftig

themistery
Thu, 22 Dec 2016 08:05:57 GMT

Ja, buiten het feit dat de komende ander halve week met feestdagen bepakt is en er geen duidelijk ritme is lijkt het me ook beter om tijdelijk te stoppen.

testen
Fri, 23 Dec 2016 16:48:10 GMT

Dat effect van nachtblindheid stelt niet veel voor en moet je gewoon niets van aantrekken, kan wat beangstigend over komen mogelijk.... Maar bij mij is het nu even de rest hoe het kan dat dit middel juist een extreem positieve werking heeft op de epilepsie. Het onderdrukt de epilepsie juist enorm strek en heb er extreem veel voordeel aan dat mijn medicatie van de neuroloog er niets meer bij voorstelt. Om de haverklap zakte ik nog weg dat ik niets meer zag en het een grote kleurbende voor mijn ogen was, en nu met de S4 blijkt dat ik juist aanzienlijk minder last heb. Het blijft dankzij de s4 alleen nog maar bij de hele kleine rondje's in de zijhoeken van mijn ogen en het grootste gedeelte is juist extreem rustig en zwart. Ik heb echt nog nooit meegemaakt dat het zo zwart is voor mijn ogen. Maar ook overdag en later in de avond lijkt alles super scherp te zijn dat alle gekras voor de ogen weg gaat. Alle kleurovergangen zijn keurig strak en zelfs de nerven van al het houd om mij heen kan ik duidelijk zien. Het is echt alsof er een complete stoorzender weggehaald is op een vreemde manier. Er zal toch iets in de kernreceptoren gebeuren die bepaalde in en uitgaande signalen beïnvloeden die ook neurologisch dus een vurig aan het tegenhouden is of overbelasting voorkomt. Ik ben dus nu toch weer begonnen om te kijken of het weer gebeurt, want dan betekend het dat ik beter S4 kan gaan gebruiken dan de medicatie wat ik nu heb. En dan gaat het niet eens er om waarvoor het bedoelt is....... Er moet hier dus ook het goed over nadenken en dingen gaan uitzoeken wat er nu gebeurt en ergens een richting gaan zoeken zodat ik het kan uitleggen. Je moet je voorstellen dat voor mensen met visuele epilepsie waarbij medicatie niet werkt..... Dit kan zomaar een gigantische doorbraak zijn......

testen
Fri, 23 Dec 2016 16:54:54 GMT

Het nadeel is alleen dat ik ook moet uitsluiten dat het door het anabole effect komt of het meer aanmaken van testosteron.... er zijn een aantal onderzoeken waaruit blijkt dat dit ook heel erg veel de medicatie in positieve zin beïnvloed.