nederlands-sarm-forum

Open full view…

Leven na LGD

flawk
Wed, 08 Feb 2017 13:34:22 GMT

Omdat er nog weinig gezegd is over het ''off'' gaan, bij deze een klein stukje met mijn ervaringen. Ik heb 8 weken gekuurd op 10mg/day met LGD. Voor ik begin over de PCT wil ik graag nog even vermelden dat rond de 7e week enige surpressie naar voren kwam, dit uitte zich in vermoeidheid. De laatste week moest ik mijzelf weerhouden van het niet de hele dag in bed liggen en tijdens het trainen (inclusief preworkout) voelde ik me moe. Dit was meer geestelijke vermoeidheid dan lichamelijk, kracht was nog steeds top maar voelde alsof ik constant met slaap in mijn ogen rondliep. Nu is vermoeidheid natuurlijk een concept wat door meerdere dingen kan komen, maar opvallend was dat na 2 dagen ''off'' te zijn en een natural testbooster gebruikt te hebben (weet niet in hoeverre merken benoemt mogen worden, maar O.A. Ashwaganda zit erin) de vermoeidheid compleet weg was. Verder overigens nergens last van gehad. Ik raad wel iedereen aan zich bezig te houden met PCT en erop voorbereid te zijn, lang niet iedereen krijgt ergens last van maargoed het kan voorkomen, dat zie je maar in mij n geval. Nu 5 dagen off, train expres wat minder op kracht en meer op herhalingen, maar voor m'n gevoel voel ik me niet meteen ''slapper''. Meest opvallende is toch wel dat de pumps minder aanwezig zijn en ook minder lang (vreselijk gemis natuurlijk ;-)). Voor nu lijk in de spiegel ook niet spontaan te krimpen O.I.D. zal in het weekend eens kijken op de weegschaal. Nog anderhalve week doorzetten en beginnen met de volgende kuur, dit keer voor de cut. Nu alweer zin in de pumps hehe!

BMM
Wed, 08 Feb 2017 13:45:51 GMT

Hi Flawk, thanks for the review. Ik zou toch nog 2 weekjes extra "off" pakken. Gewoon even lekker de receptoren reinigen en om even aan te kijken hoe je lichaam verder reageert :-) En goed om te horen dat ook jij met een sterke natural testbooster als PCT bijna nergens last van hebt. Wat is je gewichtstoename?

flawk
Wed, 08 Feb 2017 13:49:02 GMT

Bedankt voor het advies! Zal nog 2 weken extra pakken, klinkt logisch ook overigens. Ik heb uiteindelijk 7 kilo kunnen pakken, waarvan ik vrijwel zeker ben dat hier ook vocht en wat vet bij zitten.. maargoed 7 kilo extra is nog steeds behoorlijk!

BMM
Wed, 08 Feb 2017 14:24:45 GMT

7 Kilo! Wellicht 5 tot 5,5 kilo lean muscle mass. Voor een LGD only cycle is dit heel knap gedaan.

jonanthony30
Thu, 03 Oct 2019 12:24:55 GMT

Nothing major is needed, just a small bottle of over the counter PCT. In fact, plenty of people go without a proper PCT after taking SARMs. You can read proper PCT LGD cycle on: https://www.masculinedevelopment.com/lgd-4033-the-complete-newbies-guide-of-ligandrol/#Best_Ligandrol_PCT