nederlands-sarm-forum

Open full view…

PCT producten

random
Wed, 21 Dec 2016 19:02:52 GMT

Verkopen jullie ook PCT middelen of weten jullie waar ik deze kan krijgen? In het verleden heb ik Ostarine op 20mg per dag gepakt voor 6 weken en daarmee goede resultaten behaald. Alleen ben ik er achter gekomen dat ik gevoellig ben voor gyno, de symptomen kwamen ergens in de 5e week. Graag zou ik een AI bij de hand willen hebben om safe te zijn met mijn LGD kuur.

testen
Wed, 21 Dec 2016 19:30:01 GMT

Wat je eventueel kunt doen is S4 er bij pakken die er om bekend staat om Gyno te onderdrukken. Er zijn mensen die bijvoorbeeld een test kuurtje nemen met bewust s4 erbij om de klachten te onderdrukken. Wie weet is dat een optie om te proberen en heb je ook nog eens een mooie stack......

BMM
Wed, 21 Dec 2016 19:34:35 GMT

Dus je zit nu in een LGD kuur? Aromatase met LGD zal uiterst minimaal zijn. Als je er gevoelig voor bent zou ik ,wanneer je symptonen krijgt als gevoelige tepels, Arimi-RX (androsta) pakken van EA. Maar nogmaals, dit is heel uitzonderlijk.

testen
Wed, 21 Dec 2016 19:40:09 GMT

Even een aanvulling op mijn eerder bericht omdat deze niet compleet was > quoted How to use S4 to reduce gynecomastia (gyno) Running 20mg a day 6 days on 1 off for 6-10 weeks not only reduces body fat, but it has been used by me in conjunction with the only other compound I've ever seen reduce gyno – Letrozole (femara). Using 0.5 mg of Letrozole 3 x a week in conjunction with the S4 shows great promise in reducing steroid induced gynecomastia (gyno).

random
Wed, 21 Dec 2016 23:06:23 GMT

Ik ben van plan om een LGD kuur van 8 weken te starten. Momenteel heb ik helemaal geen gyno want na het stoppen met ostarine zijn de symptomen de dag erna meteen verdwenen. Ik ben niet van plan om elke dag een AI in te nemen tijdens de kuur maar alleen als ik de symptomen voel. Het is mij nog niet precies duidelijk hoe het mogelijk is om gyno of gyno symptomen te krijgen van SARMS. Ze worden verkocht met het praatje dat ze niet aromatiseren. Ergens op een forum had ik gelezen dat het mogelijk kan komen door een fluctuerende vrije testosteron spiegel. @testen Bedankt voor je tip! ik zal even onderzoek doen naar S4. Zoals eerder aangegeven heb ik momenteel helemaal geen gyno, ik wil alleen iets bij de hand hebben om preventief te handelen wanneer ik symptomen op voel komen. Zou S4 ook als preventieve oplossing gebruikt kunnen worden?